Ivonne de koning
Image default
Bedrijven

De Specialist in het toeleveren van de beste plakroedes.

We zijn de specialist in het maken en ontwerpen van de beste plakroedes op maat. We maken de plakroedes met traditionele halfhout-verbindingen in elk gewenste model, elke afmeting en houtsoort. We overdrijven geen moment, maar we zorgen er wel voor dat u van de beste kwaliteit plakroedes voorzien wordt, wanneer u zaken met ons gedaan heeft. We doen andere bedrijven niet onder, maar we zijn ook niet aan hun te vergelijken. Daarom zorgen we er voor dat we top kwaliteit plakroedes leveren tegen de beste prijzen. We leveren ook meer diensten aan los van onze plakroedes. Maar daar moet u naar vragen als er behoefte voor is. We laten geen klant verlegen staan. U gaat met trots op onze werk kijken, wanneer die ook aangeleverd zijn.

Advies op maat over onze plakroedes.

Vroeger werden plakroedes op een totaal ander manier vervaardigd, maar heden ten dagen is dat niet meer het geval. Met de juiste gereedschappen en machines kunnen we grote aantallen aan. We zorgen er ook voor dat uw plakroedes op de gewenste afmetingen gemaakt worden en als klant krijgt u ongetwijfeld waar u om gevraagd heeft. We bieden ook vrijblijvend adviezen aan. Het zou kunnen dat u geen zicht heeft op de juiste plakroedes of hoe de geschikte te plaatsen of laten vervaardigen voor die ruimte. Daar kunnen we dan inkomen en samen met u de juiste adviezen uitbrengen. We hebben als doel dat elke klant een tevreden klant moet zijn.

Zakelijk zowel particuliere klant.

We kunnen de zakelijke zowel de particuliere klant accommoderen met de gewenste afmeting of op maat gesneden plakroedes. Omdat we beschikken over een eigen Profielslijperij, kunnen we elk gewenst model voor u produceren. Daarnaast hanteren we korte levertijden. We leveren o.a. aan bouwbedrijven, timmerfabrieken, interieurbouw, klusbedrijven, schildersbedrijven, glaszetters en monumentenzorg. Voor zakelijke klanten is het natuurlijk mogelijk grote partijen in een keer af te nemen en afspraken op maat te maken.