Ivonne de koning
Image default
Bedrijven

Hoe nu verder?

Als je bent afgestudeerd is het tijd om een baan te gaan kiezen en loopbaancoaching Utrecht kan je helpen. Als je een brede opleiding hebt gedaan betekent dat dat er veel keuze is. Als je psychologie hebt gestudeerd kan je bijvoorbeeld aan het werk als hulpverlener, maar je kan er ook voor kiezen om met de kennis die je hebt opgedaan onderzoek te gaan doen naar menselijk gedrag. Een loopbaancoach zet de mogelijkheden voor je op een rijtje en gaat met je kijken naar datgene wat het beste bij je past. Hij zal van elk beroep uitzoeken wat het precies inhoudt en legt dit vervolgens aan je voor.

Durf je de confrontatie aan te gaan?

Loopbaancoaching in Utrecht kan best confronterend zijn. Er zullen namelijk veel vragen aan je gesteld worden. Dit is nodig om er achter te komen hoe jij bent als person. Je zult diep moeten gaan nadenken, maar dit is natuurlijk alleen maar voor je eigen bestwil. Alleen zo kom je er achter wat nou echt bij je past. Met de juiste vragen wordt je vanzelf tot een conclusie gedreven. Het is dus ook niet bedoeld om te plagen, maar juist om je op het goede pad te brengen op het gebied van keuzes. Wellicht zijn er dingen waar je tegenaan loopt. Een loopbaancoach probeert deze dan samen met jou op te lossen.

Vragen stellen mag

Het is goed om je te beseffen dat geen enkele vraag raar is. Het is logisch dat je zelf ook veel vragen zult hebben. Het is erg belangrijk dat je deze dan ook stelt. De loopbaancoach in Utrecht zal met alle liefde antwoord geven op je vraag, hoe moeilijk of makkelijk deze ook is. Bij ons kan je verwachten dat je persoonlijk benadert wordt, er zal dus geen sprake zijn van een verschil in gezag. Hierdoor voelt het gesprek ook veel minder heftig en kan je het echt zien als een praatje die je dichter bij je droombaan brengt. Dat is toch super mooi?Gerelateerde artikelen

Leyweg slotenmaker Den Haag

Goede interieuradvies in Nijmegen gezocht?

De Specialist in het toeleveren van de beste plakroedes.