Ivonne de koning
Image default
Aanbiedingen

De Chinese horoscoop en gezondheid van Chinees sterrenbeeld Slang

De gezondheidsklachten die zich bij jou het vaakst manifesteren beginnen zich al in de vroege kinderjaren te manifesteren. In gespannen omstandigheden brokkelt uw welzijn vaak af, waardoor u volwassen aandoeningen krijgt zoals nierstenen, spijsverterings- en urineweginfecties of onaangename en pijnlijke ontstekingsziekten van de slijmvliezen.

Stressvolle gebeurtenissen kunnen ervoor zorgen dat uw vermogen om gifstoffen te elimineren, faalt. Omdat je over het algemeen van buiten rustig bent, met je zenuwen omgaat en niet vaak toegeeft aan hysterie, zullen deze klachten niet altijd direct de kop opsteken. Je kunt gevoelens zo onderdrukken dat je lichaam als reactie daarop een storm van bacteriële conflicten veroorzaakt in het spijsverteringskanaal of de urinewegen.

Om de blessure nog erger te maken, herstel je niet snel en merk je dat je vaak voor lange periodes laag zit. De mogelijkheid om invalide te worden veroorzaakt niet weinig angst en kan soms zelfs de ziekten verergeren, waardoor een vicieuze cirkel ontstaat die de stress alleen maar verhoogt.

Om de traagheid van de nieren en de spijsvertering te bestrijden, moet u er een gewoonte van maken om elke twee uur water te drinken en minstens twee liter per dag in te nemen, wat de lever- en nierfunctie bevordert en helpt bij het reinigen van de urinewegen en de blaas van vergiften die niet alleen gevaarlijk zijn voor de slijmvliezen, maar voor het hele organisme.

Je moet je houden aan het zuiverste mineraalwater zonder bubbels en weinig zure vruchtensappen en enkele van de betere rode wijnen drinken. Champagne, hoewel je er dol op bent vanwege zijn feestelijke en luxueuze eigenschappen, is een absolute no-no. Een glas hier en daar kan geen kwaad, maar u moet gewaarschuwd zijn voor het schadelijke langetermijneffect als het te veel wordt ingeslikt. Blaasirriterende stoffen zoals spinazie, asperges, zuring, azijn, onrijpe vruchten, kruiden, alcohol (spiritus) en tabak moeten vrijwel uit uw dieet worden verwijderd. Van cranberrysap is gevonden dat het helpt bij het ontmoedigen van de bacteriën die urineweginfecties bij vrouwen veroorzaken, en kan worden geprobeerd als vervanging voor citrusproducten, die mogelijk te zuur blijken te zijn voor uw delicate systeem om te verdragen.

Gynaecologische bondgenoot, Snake-vrouwen moeten misschien meer dan hun deel van de ellende dragen. U kunt problemen hebben met uw eierstokken. Cysten en infectieuze of allergische ontstekingen zullen u uw hele reproductieve leven plagen. U moet vroeg een goede relatie opbouwen met een meelevende gynaecoloog. Je hebt het vermogen om kinderen te baren.

Allergieën treffen zowel mannen als vrouwen, en u kunt symptomen vertonen van hooikoorts, post-neusdruppels, pijnlijke sinusproblemen, roodachtige zwellingen, vlekkerige netelroos op de huid en roodheid rond de nek. Uw allergieën kunnen ook chronische pijnlijke spiersamentrekkingen veroorzaken, vooral in de onderrug.

Je hebt het vaak koud. Je botten voelen klein aan in je strakke huid, die vaak koud aanvoelt. Medische experts kunnen je adviseren over een slechte bloedsomloop, maar ik denk dat je gewoon koelbloedig bent en daarom warmte, de zon, genegenheid, veiligheid en gezellige, weelderige, sexy liefde nodig hebt. Als dierenliefhebber gebruik je vaak een kat of hond als schootdeken. Je hebt lichaamswarmte nodig.

Meer tips voor Chinese horoscoop Slang

Weervariaties kunnen uw gevoelige zenuwen aantasten. Orkanen, overstromingen, aardbevingen en zelfs een bewolkte of benauwde dag kunnen je terughoudend maken. Indien mogelijk moet u worden verzorgd door een homeopathische arts die kan proberen, met remedies, vitamines, mineralen en voeding, om een ​​harmonieus evenwicht in uw lichaam tot stand te brengen om u te helpen bij het overwinnen van crises. Je organisme is overgevoelig en heeft tijd en supplementen nodig om te manoeuvreren en je evenwicht te herstellen. Je moet op je hoede zijn voor overdaad, zowel op dieet als emotioneel.

Rust, matiging en veiligheid in alles zijn voor u even onmisbaar als de lucht die u inademt. U moet vetten vermijden en verteerbaar, ultravers voedsel eten, maaltijden op vaste tijden nemen en nooit met een volle maag naar bed gaan. Een wandeling na het eten is een zegen voor je soms trage spijsvertering.

Alle lichte lichaamsbeweging is goed voor je: dansen, tuinieren, wandelen, joggen, tafeltennis, tennis, zwemmen en zelfs langzaam wandelen in de stad hebben positieve effecten. U moet echter tussen de trainingssessies door rusten, gewelddadige lichamelijke inspanning vermijden en de verleiding weerstaan ​​om mee te doen aan spelletjes die u te veel inspannen. Je bent niet gebouwd om een ​​voetballer te zijn of om te worstelen of boksen. Zelfs golf en tennis zijn sporten die je met mate moet beoefenen.

Je bent gebouwd voor liefde en romantiek, voor poëzie, klassieke dans en diep nadenken. Je moet nooit fysiek heldendom proberen. Overmatige inspanning of dwang zal je alleen maar uitputten en je terugzetten voor een nieuwe periode van frustrerend herstel die, vanwege de angst die het veroorzaakt, ervoor kan zorgen dat je weer ziek wordt.

Rust en ontspanning zijn dus van het grootste belang voor uw welzijn. Zonder lege mentale ruimtes om vrij rond te drijven, heeft je slaperige geest geen ruimte om zijn mijmeringen om te zetten in plannen en actie.

Als u zich moet houden aan gehaaste schema’s en abrupte veranderingen die u zelf of door buitenstaanders worden opgelegd, en als u niet voldoende tijd en ruimte krijgt om te rusten en te hergroeperen, zult u waarschijnlijk chronisch ziek worden. Uw ziekte kan de vorm aannemen van een puur lichamelijke ziekte. U kunt zelfs depressief worden. Probeer je niet altijd aan te passen aan wat andere mensen van je willen. Gebruik een defensieve strategie om de stabiliteit van uw lichaam te beschermen.

Lees meer over je Chinese horoscoop Slang.

Karakter van het Chinees sterrenbeekd Slang

Emotionele stabiliteit is van het grootste belang voor uw welzijn. Afwijzing is de ergste klap die je delicate ego kan lijden. Je moet worden ontvangen, verwelkomd, geaccepteerd en goedgekeurd door iedereen die je ontmoet. Alleen als je zeker weet dat je aardig gevonden wordt, voel je je veilig en in staat om vooruitgang te boeken. Om zowel uw financiële als mentale zekerheid te waarborgen, handelt u prudent en gaat u zelden de confrontatie aan. Je wekt de indruk gelijkmoedig en verzoenend te zijn – een coole klant. Men ziet een Slang vaak als een persoon die zich aan de minste weerstand houdt, het leven rustig aan doet en geen golven maakt.        Slangen maken golven. Soms maken ze echte tsunami’s. Je lijkt misschien verleidelijk cool om te voorkomen dat je je kostbare veiligheid verstoort en zo je voortgang belemmert. Je functioneert niet goed in chaos. Routine spreekt je aan. Traditie en gelijkheid zijn je vrienden. Je ontwikkelt je graag in een sfeer van voorspelbaarheid met mensen van wie je zeker kunt zijn, zelfs als die mensen niet de meest opwindende zijn die je ooit zult ontmoeten. Je compromitteert vaak het najagen van spanning of kennis, en soms zelfs passie, om veilig en comfortabel te blijven.        Het is bekend dat slangen blijven bestaan ​​in mislukte huwelijken waar niets meer werkt, waar passie al lang dood is en waar stille wanhoop aan de orde van de dag is, alleen voor veiligheid. Als gevolg van dit soort opoffering voor veiligheid kun je geremd en gefrustreerd raken. Je weet misschien dat je te afhankelijk bent van anderen voor je overleving en geluk, maar je kunt er gewoon niets aan doen.        Je hebt de neiging om bijna onderdanige dankbaarheid te tonen voor gebaren van vriendelijkheid of vrijgevigheid. Zoals hierboven vermeld, ben je altijd in de gunst, speel je tegen je publiek in en hoop je dat je wordt gewaardeerd en bewonderd. Wanneer en als je iemand vindt die je onvoorwaardelijke liefde geeft, kun je achterover leunen, rustig ademhalen en zelfs kalm en een beetje lui worden. Als je niet door hen wordt uitgedaagd. Je mag mensen als vanzelfsprekend beschouwen. Je verleidt tot het niet meer nodig is. Beroepshalve stort je jezelf in een neerwaartse spiraal om vooruit te komen in je werk totdat, wanneer je de grote promotie krijgt of genoeg geld verdient, je ons allemaal kunt verrassen en meteen gaat liggen en niets doet.        Herinner je je Greta Garbo nog? Haar levensverhaal begon met schoonheid en ging verder in roem. Toen, midden in de glorie, kwam haar carrière tot stilstand. Ze werd aanbeden en toegejuicht over de hele wereld. Toen ze genoeg erkenning had gekregen, ging haar leven rustig en comfortabel verder in afzondering en relatieve ledigheid tot ze op hoge leeftijd stierf.

Lees meer over je Chinese horoscoop.