Ivonne de koning
Image default
Bedrijven

Prachtig oud eiken tafelblad voor jou!

Ben jij op zoek naar een mooie oud eiken tafelblad die als pronkstuk in jouw huis zal gaan staan? Dan ben je hier op de juiste plek terecht gekomen. Dit bedrijf maakt namelijk prachtige eikenhouten meubels die jij kan gaan bestellen. Doordat ze alle meubels volledig met de hand maken, kun jij er zeker van zijn dat ze hier de liefde en aandacht in stoppen om jouw oud eiken tafelblad zo mooi mogelijk te maken. Wil jij graag een impressie van de meubels krijgen? Neem dan zeker snel een kijkje op de website van dit bedrijf om in de galerij te kijken!

Verleden

Als jij ervoor kiest om een oud eiken tafelblad te gaan bestellen bij dit bedrijf, zal jij er zeker weten geen seconden spijt van gaan krijgen. Elk meubel dat dit bedrijf maakt wordt namelijk volledig met de hand gemaakt, met natuurlijk en onbewerkt hout. Zo kunnen ze ook pas een oud eiken tafelblad maken indien ze genoeg hout hebben verzameld van dezelfde lengte, breedte en kleur. Jouw eigen oud eiken tafelblad kan zo ook sporen hebben van zijn verleden met bijvoorbeeld een scheurtje, een oude bout of een deukje. Bestel daarom nu snel jouw eigen oud eiken tafelblad bij dit bedrijf!

Showroom

Een oud eiken tafelblad van dit bedrijf is sowieso een prachtig stuk die jij in jouw huis kan zetten met trots. Kijk daarom snel op de website of jouw favoriete meubel nog beschikbaar is op te gaan kopen. Wil jij het oud eiken tafelblad het liefst een keertje in het echt zien voordat je de aankoop maakt? Neem dan zeker nu snel contact op met dit bedrijf om een afspraak te maken om een keer langs te komen. Met een showroom van 2000 vierkante meter, kun jij zeker weten jouw nieuwe oud eiken tafelblad gaan vinden om gelijk mee te nemen!