Ivonne de koning
Image default
Bedrijven

De wanhoop is weer nabij

Een fijne snurkbeugel is iets wat je kunt inzetten als laatste redmiddel of als je geen zin hebt om de standaard adviezen op te volgen. Het is namelijk erg rot om veel en hard te snurken. Je houdt je partner ermee wakker wat vaak resulteert in chagrijnige mensen en dat wil je het liefst natuurlijk voorkomen. Misschien zie je door de bomen het bos niet meer omdat je al van alles hebt geprobeerd. Er wordt je in ieder geval aangeraden om niet op je rug te gaan liggen omdat je tong dan sneller naar achter zakt wat het snurken veroorzaakt.

Goed geprobeerd

Het is in ieder geval de moeite waard om dat te proberen, maar verder loop je tegen een hoop andere adviezen aan. Denk bijvoorbeeld aan stoppen met roken, afvallen als je overgewicht hebt, geen alcohol drinken of geen slaapmiddelen gebruiken. Soms kun je echt niks aan deze dingen doen en blijft het snurken dus een probleem. Daarom is de snurkbeugel uitgevonden. Dit is een doorzichtig bitje die je niet ziet zitten. Je brengt deze gewoon in je mond zodra je gaat slapen. Door de speciale vorm houdt dit het snurken tegen en kunnen jij en je partner eindelijk eens normaal slapen.

Niet jouw fout

Het is goed om te weten dat snurken niks is om je voor te schamen. Het komt echt veel vaker voor dan dat je in eerste instantie waarschijnlijk denkt. Het neemt natuurlijk niet weg dat het erg vervelend kan zijn en dat je je misschien wel schaamt. Als je voor het eerst met iemand slaapt is het niet echt heel charmant om naast iemand te liggen die zo’n herrie maakt ’s nachts. Alleen je kan er niks aan doen dat het gebeurt, behalve dan een snurkbeugel in doen. Wij raden je dus echt aan om er een op maat te laten maken zodat hij goed past.