Ivonne de koning
Image default
Bedrijven

Helpt pijn te verlichten

Goede cupping Eindhoven kan jou van verschillende klachten af helpen. Zo werkt het bijvoorbeeld bij veel last van de spieren. De kopjes worden op je rug geplaatst en er wordt vacuüm gezogen, hierdoor wordt het bloed naar die plek gezogen. Dit bevordert uiteindelijk de bloedsomloop en verlicht de spierpijn. Daarnaast gaat het ook nog eens ontstekingen tegen. Cupping werkt het beste bij pijn die veroorzaakt wordt door stress. Dit kan zich uiten in rugpijn of hoofdpijn. Na de behandeling zul je nog even rode plekken op je rug zien, maar deze zullen vanzelf weer verdwijnen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken als je deze ziet.

Is het schadelijk?

Cupping Eindhoven is niet voor iedereen. Zo is het bijvoorbeeld niet verstandig om te doen als je een enorm gevoelige huid hebt. Het cuppen kan er namelijk voor zorgen dat je huid gaan scheuren omdat het de enorme druk niet aan kan. Dit wil je natuurlijk voorkomen, dus het is slim om vooraf aan een professional te vragen of jouw huidtype geschikt is. Wij willen je hier zeker advies over geven en zullen altijd transparant tegenover onze klanten zijn. Verder is cupping voor ieder huidtype geschikt en doen wij het vanaf 16 jaar zonder toestemming van de ouders. Als je jonger bent heb je nog wel toestemming nodig.

Meer positieve effecten

Wat veel mensen niet weten is dat cupping meer voordelen heeft dan alleen pijn verlichten. Zo verbetert het ook je weerstand en zorgt het dat je bijvoorbeeld minder snel verkouden wordt. Minder ziek worden klinkt iedereen natuurlijk als muziek in de oren. Ook versterkt het je immuunsysteem en zorgt het ervoor dat je meer rode en witte bloedcellen aanmaakt. Al met al zou je dus kunnen stellen dat je dankzij cupping gezonder door het leven kan gaan. Als dit jou aanspreekt kan je een afspraak bij ons maken. Samen zullen we dan kijken of jouw huid geschikt is en vervolgens gaan we een plan maken.