Ivonne de koning
Image default
Arts / Photography

Het leukste cadeau voor een stel dat 40 jaar getrouwd is

Afgelopen zomer was een goed bevriend stel van ons 40 jaar getrouwd. Voor hen was dit reden genoeg om dit feestelijk te gaan vieren en groot uit te pakken. Zij hadden speciaal voor deze gelegenheid een grote zaal gehuurd waarbij zij al hun vrienden en familie hebben uitgenodigd. Voor ons was het dus ook erg belangrijk om goed uit te pakken en aan te komen met een mooi cadeau ter gelegenheid van hun 40-jarige huwelijk. Wij besloten op internet te gaan kijken naar verschillende cadeaus die leuk zouden zijn om te geven bij dit soort gelegenheden. Wat ons toen opviel, was dat alle ideeën die op internet stonden niet echt origineel waren. Voor ons was dit genoeg reden om nog even verder te zoeken en te kijken naar ideeën die wel origineel waren om te geven.

Veel cadeaus voor mensen die 40 jaar getrouwd zijn

In onze zoektocht naar een cadeau voor een stel dat 40 jaar getrouwd was, kwamen wij op een gegeven moment terecht op de website van Jilster. Hier lazen wij dat Jilster verschillende cadeaus aanbood bij deze speciale gelegenheden. Een van de cadeaus die werd aangeboden op de website van Jilster, was een glossy. Dit is een soort tijdschrift waarin ruimte is voor verschillende foto’s en teksten van het getrouwde paar. Ook waren er genoeg mogelijkheden om de glossy helemaal aan te kleden zoals wij dat wilden. Zo werd de glossy erg persoonlijk en gaven wij een cadeau dat niemand anders had!

Wij komen zeker terug bij Jilster

Wij vonden het ook nog eens erg leuk om het tijdschrift te maken. Wij zijn allebei namelijk erg creatief en onze creativiteit konden wij goed gebruiken in deze glossy. Ook was het maken van de glossy helemaal niet lastig en konden wij Jilster altijd inschakelen als wij behoefte hadden aan hulp. Wij hebben erg genoten van het maken van de glossy en komen zeker nog eens terug bij Jilster om nog een glossy als cadeau te ontwerpen!

Contact opnemen met Jilster

Wij raden het dan ook zeker aan om een kijkje te nemen op de website van Jilster. Hier staat ontzettend veel informatie over het geven van originele cadeaus en ook is het mogelijk om via de website contact op te nemen met Jilster.