Ivonne de koning
Image default
Arts / Photography

Vier de zomer in eigen land

We verkeren ons, als mensheid, momenteel in een verwarrende samenleving. Wekelijks werd in vrijwel elke woonkamer te televisie aangezet om aandachtig te luisteren naar de persconferentie, waar ons duidelijk werd gemaakt aan welke maatregelen wij ons deze keer weer moesten houden. De zomer werd anders dan normaal, waarbij op vakantie gaan als groot risico werd beschouwd.

Veel gezinnen kozen er dan ook voor om deze zomer in eigen land vakantie te vieren. Het risico vast te zitten in het buitenland of verplichtingen opgelegd te krijgen, wilden veel mensen niet riskeren. Toch kan een vakantie in eigen land ook enorm leuk zijn. Het is wat je er zelf van maakt.

Eigen huis en tuin

Uiteraard loop je dagelijks je eigen woning in en uit, dus de vakantiesfeer zal er niet vanaf spatten. Echter kun je de woning wel een zomerse twist geven door enkele voorzieningen en decoratieve spullen aan te schaffen. ‘Wat geeft mij een ultiem zomer- en vakantiegevoel?’ is een vraag die je jezelf kunt stellen om te weten wat jou in de zomerse sferen brengt. Met dat lijstje kun je richting het winkelcentrum.

Alles met de Z

Bij velen zullen de zon, het zwembad of de zee en de buitenlandse cultuur hoog op de lijst verschijnen. Helaas kunnen we weinig doen aan de zon en de cultuur, maar een zwembad kan zeker een mogelijkheid worden. Zo gingen afgelopen jaar de opblaasbare bubbelbaden als warme broodjes over de toonbank.

Leuk of niet?

Een opblaasbare jacuzzi is uiteraard geschikt om even tot rust te komen, dobberend in het water met een glas wijn in je hand. Aangezien Nederland erg onvoorspelbaar is gezien het weer zorgt het warme water, zowel op een zonnige als bewolkte dag, voor een heerlijk zwembadmoment.

Het opblaas bubbelbad is gemakkelijk op te zetten en op te bergen indien gewenst. Daarbij hoef je geen doorslaggevende keuze te maken bij de plaatsing van het bad: morgen kan die weer ergens anders geplaatst worden. Verder is de opblaasbare variant ten opzichte van een vaste jacuzzi veel lager in prijs. Ook mooi meegenomen!

http://opblaasbare-bubbelbaden.nl