Ivonne de koning
Image default
Arts / Photography

Rijden gemakkelijker maken

Autorijden kan in sommige situaties pittig lastig zijn. Je zicht kan in bepaalde omstandigheden of met bepaalde handelingen zeer beperkt zijn. Je hebt het vast wel eens gehad, dat jij tijdens het parkeren of keren heel goed moest opletten dat je nergens tegenaan reed. Dit komt vooral, omdat je zicht bij deze handelingen vrij matig is. Je hoeft het jezelf niet moeilijk te maken. Je kan achteruitrijcameras installeren. Deze camera’s zorgen voor een compleet zicht voor wat er achter je auto allemaal gebeurd. Op deze manier is inparkeren, keren en achteruitrijden nog nooit zo makkelijk geweest.

Iveco daily
Een voortuig waar je een achteruitrijcamera zou kunnen installeren is de Iveco Daily. Ze zijn beschikbaar voor twee modellen, één systeem geschikt voor de modellen tussen 2011 en 2014 en één systeem voor modellen na het jaar 2014. De camera’s passen in het remlicht van de Iveco, waardoor de camera bijna niet te zien is. Dit de meest mooie oplossing is. Een extra voordeel hiervan is dat boren niet nodig is, omdat de camera in het remlicht past. Hierdoor krijg je ook geen problemen met waterdichtheid. De achteruitrijcamera blijft netjes onder de daklijn van het voertuig, waardoor het voertuig niet verhoogt. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over lage viaducten, tunnels of bij wasstraat dat je camera stuk gaat. Door de hoge plaats geeft de camera een perfect zicht en kan jij een stuk makkelijker achteruitrijden, parkeren en keren.

Transporter T5
Achteruitrijcamera Transporter T5 is uitgerust met een duurzame SHARP CCD lens met een lenshoek van maar liefst 170 graden. Dit zorgt ervoor dat je een ruim en goed zicht hebt op wat er achter je voertuig gebeurd. De camera geeft buiten daglicht ook nog in het donker een zeer scherp beeld. De camera is verder waterdicht en schokbestendig, waardoor die geschikt is voor zowat alle omstandigheden. Maak het jezelf niet te moeilijk en kijk wat een achteruitrijcamera voor je kan betekenen.

http://www.achteruitrijcamerawinkel.nl