Ivonne de koning
Image default
Arts / Photography

Dansen in Europa

Het is nu erg koud buiten maar dan is het nog leuker om je te verheugen naar de warme zomer op een fijn festival in Europa. Vooral in Nederland en België heb je geweldige festivals die je zeker eens zou moeten bezoeken. Je moet wel van elektronische muziek houden, want in dit artikel heb ik alleen festivals benoemd waar de focus op elektronische muziek ligt.

Een groot dance festivals is Wish. Dit festival ligt in Brabant maar is momenteel zo groot dat mensen van over de hele wereld naar ons landje komen om dit festival te bezoeken. Wish gaat zelf ook over de grens. Momenteel hebben ze ook edities in Mexico en Italië. Qua muziek hebben ze een hele mooie variatie waar hardstyle en house centraal staan. De aankleding is erg mooi dus ga er zeker een keertje heen. Dance valley lijkt een beetje op Wish want de muziek is hetzelfde. Dit festival duurt een dag en heeft de beste acts van over de hele wereld. Het bestaat al een tijdje dus ga er eens heen.

Misschien wel het grootste festival ter wereld is helemaal niet zo ver van ons landje, het is namelijk in België. Dit festival trekt de meeste bezoekers ooit van over de hele wereld. De focus ligt op dance muziek in de breedste zin van het woord. Je hebt techno, house, hardstyle en andere stijlen. Het festival is in hartje zomer dus het kan flink warm worden. Draag dus een Trucker pet om jezelf te beschermen tegen de zon. Smeer je ook goed in want je zult weinig schaduw vinden daar. Petten kunnen dus het beste helpen tegen de zon. Als je een echte techno liefhebber bent zou je naar Awakenings moeten gaan. Dit festival vlakbij Amsterdam is helemaal gericht op deze muziek. Het is ook een van de grootste feesten die op een genre focust. Je moet hier als Nederlander zeker eens een bezoekje nemen. Je zult er geen spijt van hebben.

https://www.snapbacks.nl/