Ivonne de koning
Image default
Arts / Photography

Waarom drumles belangrijk is

Als je wilt leren drummen, merk je al snel dat er heel veel is waar je nog niet van af weet. Er zijn verschillende ritmes waar je rekening mee moet houden, en er zijn ook nog eens verschillende slagen en verschillende onderdelen van een drumstel. Dit kan allemaal heel veel zijn voor een beginner, en niet altijd zijn de filmpjes die je op internet kan vinden voldoende om te starten met het drummen. Het zelf leren van drummen is gewoon heel moeilijk, dus om het makkelijk te maken voor jezelf kan je beter drumlessen volgen.

Deze drum lessen zijn er niet voor niks. Natuurlijk ze zijn wel duurder dan de gratis filmpjes op het internet, maar je krijgt dan ook wel wat. Je krijgt een instructeur die de kunst van het drummen goed kent en jou precies kan uit leggen waar je moet beginnen en met welke muziek je het beste kan beginnen. Je moet natuurlijk niet verwachten dat je gelijk liedjes kan spelen van de wel bekende rockbands zoals Guns n Roses, je moet toch ergens beginnen. Het voordeel van drumles volgen is dat er precies wordt verteld wat je wel en niet goed doet. Als een beginner is het heel moeilijk om zelf te kijken welke technieken je niet precies onder de knie hebt en welke wel. Een instructeur kan je dit precies vertellen, en kan je dan ook uit leggen wat je wel moet doen, zodat je het de volgende keer in een keer goed doet.  Een filmpje kan dat niet!

Het is ook het handigst om fysieke drumlessen te nemen. Online drumlessen zijn voor een beginner ook goed, maar met fysieke lessen weet de instructeur precies hoe jij je handen houdt en of je hard genoeg slaat of juist te hard. Je bent ook gemotiveerder, omdat je dan een precies tijdstip hebt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://www.onlinedrumles.nl