Ivonne de koning
Image default
Arts / Photography

Waar moet je opletten bij het kopen van een iPhone hoesje?

Bij het kopen van een goedkoop iPhone hoesje zijn er een aantal dingen waar u op moet letten. het eerste waar u op moet letten is het soort hoesje. Het tweede aandachtspunt is het wel of niet gebruiken van een screenprotector. Zeker bij de iPhone hoesjes die wat minder beschermend zijn is het aan te raden om ook een screenprotector te gebruiken. Het derde en laatste punt is het model van uw iPhone. Een bepaald iPhone hoesje is niet geschikt voor elk model iPhone.

Soorten iPhone hoesjes

Er zijn verschillende soorten iPhone hoesjes, deze beschermen niet allemaal even goed uw iPhone. Een kort overzicht van de verschillende soorten:

  • Hard case: Een hardcase is een hoesje van hard materiaal dat de achterkant en zijkanten van uw iPhone beschermt. Een hard case wordt om de iPhone heen vastgeklikt.

  • Flip case en wallet case: Deze cases zijn hard cases met een flap aan de voorkant die het scherm van uw iPhone beschermt. Het grootste verschil tussen deze twee iPhone hoesje is de manier waarop het hoesje wordt geopend. Een flip case opent verticaal terwijl een wallet case horizontaal opent. Deze iPhone hoesjes hebben vaak opbergruimte voor pasjes.

  • Soft case: Dit zijn flexibele hoezen van TPU of siliconen die om de iPhone heen worden bevestigd.

  • Bumper: Een bumper zit om de zijkanten van uw iPhone. Door de opstaande rand ligt de iPhone op de bumper en niet direct op bijvoorbeeld de tafel.

De iPhone hoesjes die de beste bescherming bieden zijn de flip case en wallet case. Deze hoesjes beschermen namelijk zowel de achterkant als het scherm van uw iPhone. Bij de overige hoesjes is het aan te raden om een screenprotector te gebruiken.

Screenprotectors voor de iPhone

Bij de meeste soorten iPhone hoesjes is het scherm niet beschermd en bij deze hoesjes is het aan te bevelen een screenprotector te gebruiken. Waren de screenprotectors vroeger altijd van plastic, tegenwoordig bestaan er ook screenprotectors van gehard glas. Deze glazen screenprotectors voelen net zo aan als het scherm zonder screenprotector.

Het model iPhone

Bij het kopen van een iPhone hoesje is het belangrijk om te letten op het model iPhone waarvoor het hoesje geschikt is. Niet alleen hebben de verschillende modellen een ander formaat ook kunnen bijvoorbeeld bedieningsknoppen of aansluitingen op een andere plaats zitten.

Bestelinfo

Bescherm uw iPhone vandaag nog met een van onze prachtige hoesjes. Als u op werkdagen voor 18.30 heeft besteld en betaald dan is uw bestelling al de volgende dag al in huis. En verzending binnen Nederland is gratis!