Ivonne de koning
Image default
Arts / Photography

Stedentripje en schoenen

De lente is inmiddels begonnen, dus de zon gaat weer schijnen, de dagen worden langer en de vogeltjes gaan fluiten. Heel fijn om weer te merken, zeker na die barre en koude winter die we in Nederland achter de rug hebben. Het leek wel alsof er geen einde aan de koude en de grijze dagen zou komen. Maar zoals we weten, na regen komt zonneschijn. En dat betekent dus ook, na de koude winter komt een zachte lente. Nu de temperaturen weer een beetje aangenaam beginnen te worden, weten we zeker dat de lente echt van start is gegaan. En in de lente is een tripje naar een stad in Europa een heel goed idee. De steden zijn nu op het mooiste moment van het jaar. Overal vind je bomen met frisse groene blaadjes, bloemetjes die gaan groeien en terrasjes die voorzichtig open gaan.

 

In landen zoals Frankrijk, Spanje en Portugal begint de lente altijd wat eerder dan bij ons in Nederland. Het ligt namelijk een stuk zuidelijker dan ons kleine kikkerlandje. Steden zoals Parijs, Madrid, Barcelona, Milaan en Rome zijn nu echte aanraders. Het is daar nog niet te heet, maar al wel lekker warm. Je kunt in deze grote steden urenlang winkelen en dagen struinen langs de indrukwekkende en prachtige architectuur. Een andere leuke aanrader is de stad Boedapest, gelegen in Hongarije in het oosten van Europa. Deze stad is misschien niet iets waar je meteen op zou komen als je gaat nadenken over een tripje naar een stad, maar wel heel leuk.

 

Neem op een stedentrip schoenen mee die veel steun bieden en waar je echt dagen op kunt lopen. Om deze schoenen mooi te houden, bestaat er verf voor schoenen. Er bestaat verf voor iedere kleur schoen en ook voor ieder materiaal. Dus er bestaat ook gewoon witte schoenverf en zelfs voor gele schoenen.

https://www.leerverfshop.nl/