Ivonne de koning
Image default
Gezondheid

Sappen en juices: bekijk de beste sapkuur hier

Na een bijzonder zwaar jaar voor onze gezondheid, is het tijd om die wellnessdoelen weer op de rails te krijgen. Gecombineerd met een gezond dieet en lichaamsbeweging, is een sapreiniging een van de lekkerste en handigste manieren om je dagelijkse dosis fruit, groenten en krachtige antioxidanten binnen te krijgen – alles in één fles. Bekijk de sapkuur die bij jou past in dit artikel. 

Als je een sapkuur kiest, is er één belangrijk (vaak verkeerd begrepen) ding om in gedachten te houden: het is geen kortere weg naar gewichtsverlies . Maar als het je doel is om je immuunsysteem een ​​boost te geven , de darmgezondheid te helpen verbeteren of waardevolle vitamines en voedingsstoffen in je lichaam te recirculeren na een paar te veel virtuele happy hours, dan is er een sapzuivering die zeker kan helpen op die gebieden. Van een selderijsapreiniging die is ontworpen om de spijsvertering te verbeteren tot uitgebreide 3-, 5- en zelfs 7-daagse sapreinigingsopties voor een totale systeemvernieuwing, de variëteit die nu beschikbaar is, is veel beter dan ooit.

BESTE SAPKUREN

  • Beste 7-daagse reiniging: Skinny Cleanse door Raw Generation

  • Beste 1-daagse reiniging: Project Juice Bouw je eigen reiniging

  • Beste 3-daagse reiniging: Suja 3-daagse sapreiniging

  • Beste selderijsapkuur: Raw Generation Daily Greens Selderijsap

  • Beste voor immuniteit: Ethan’s Immune Boost Original 12-pack

  • Beste eiwitreiniging: Raw Generation 3-dagse eiwitreiniging 

Opmerking: u moet uw arts of andere zorgverlener raadplegen voordat u met dit of een ander reinigingsprogramma begint om te bepalen of het geschikt is voor uw behoeften.

Eeuwen geleden waren sapkuren heel gewoon omdat mensen meer vertrouwden op huismiddeltjes dan op geneesmiddelen. Als we ernaar verwijzen, kunnen we sapkuren vinden voor bijna alle gezondheidsproblemen. Benieuwd hoe ze werken? Laten we eens kijken.

De behandeling van ziekten door een exclusief dieet van fruit en groenten staat bekend als therapie met rauw sap. Het wordt ook sapvasten of sapkuur genoemd. Tijdens de therapie neemt het uitscheidings- en reinigende vermogen van organen (longen, nieren, lever en huid) toe. Als gevolg hiervan worden al het opgehoopte metabolische afval en gifstoffen uit het lichaam verwijderd. Raw juice-therapie wordt door velen beschouwd als de meest effectieve manier om het lichaam te verjongen en te ontgiften en de gezondheid te herstellen.

De sapkuur zorgt ervoor dat uw spijsverteringsstelsel kan rusten, omdat het verteren van rauw sap niet veel druk op het spijsverteringsstelsel legt. Dit vertaalt zich in een betere en snellere opname van voedingsstoffen door het lichaam.

Het proces is heel eenvoudig, want het enige wat u hoeft te doen is verschillende soorten fruit en groenten mengen en consumeren om de symptomen van een aandoening te beheersen. Om het maximale uit groenten en fruit te halen, gebruikt u een slowjuicer van 900 watt om ze te blenden. Zorg ervoor dat je het sap onmiddellijk consumeert om ervoor te zorgen dat er geen voedingsstoffen verloren gaan, want fruit en groenten kunnen oud worden nadat je hun buitenste schil hebt geschild en een deel van hun voedingswaarde verliezen.

Saptherapie kan als het enige dieet worden gebruikt als u betere en snellere resultaten wilt. Maar in dat geval moet je om de drie uur sap nemen om je gezondheid te behouden. Als u dit niet prettig vindt, kan de therapie naast uw normale dieet worden gevolgd.

Houd je van groentesap? Ook daar is een sapkuur van. Bekijk het hier.

http://www.sap.je