Ivonne de koning
Image default
Gezondheid

Een behandeling Acupunctuur Arnhem Zuid doet wonderen

Een acupunctuurbehandeling

Acupunctuur Arnhem Zuid is een behandelmethode. Acupunctuur komt van origine uit China. Bij acupunctuur wordt het lichaam of delen van het lichaam behandelt met naaldjes die in de huid worden gestoken op een bepaalde manier. De meeste mensen ervaren geen pijn bij de acupunctuur zelf. Dit ligt er echter wel aan hoe hoog uw eigen pijngrens is en wat u van naalden vindt. Mensen met een naaldenfobie zullen niet zo snel gebruik maken van Acupunctuur Arnhem Zuid.

Waarom acupunctuur gebruikt wordt

Acupunctuur wordt voornamelijk gebruikt om bijvoorbeeld de pijn in een lichaamsdeel weg te halen. Acupunctuurnaalden kunnen alleen tijdens de behandeling in het lichaam worden gestoken. Maar er zijn ook behandelingen waarbij je de naaldjes voor een langere periode in het lichaam laat zitten. Dit kan variëren van een paar uur tot een paar dagen. Acupunctuur Arnhem Zuid wordt op veel verschillende lichaamsdelen gebruikt. Wetenschappers beweren echter dat acupunctuur slechts een placebo-effect oplevert. Ook zitten er kleine risico’s verbonden aan acupunctuur, maar dit is het geval met de meeste ingrepen. De risico’s zullen variëren op de plek van het lichaam, de hoeveelheid naalden en de persoon bij wie u de behandeling laat uitvoeren.  Mensen die een acupunctuurbehandeling willen ondergaan hebben vaak last van artrose, nek pijn en andere nek klachten, rug pijn en rug klachten, postoperatieve pijn, hoofdpijn, chronische pijn, reuma, migraine, aangezichtspijn, astma, verslaving zoals aan bijvoorbeeld tabak, alcohol en/of verschillende soorten stof enzovoorts. De klachten lopen dus heel erg uiteen. Acupunctuur Arnhem Zuid kan op iedere volwassene worden toegepast in Nederland. Er bestaan verschillende klinieken waar deze behandeling wordt uitgevoerd. Heeft u een van deze klachten, neem dan contact op met Acupunctuur Arnhem Zuid.

Acupunctuur als alternatieve geneeswijze in Nederland

Acupunctuur Arnhem Zuid is een alternatieve geneeswijze, dus geen officiële medische ingreep volgens Nederlandse begrippen. Toch kunt u deze behandeling wel ondergaan in verschillende plekken in Nederland.