Ivonne de koning
Image default
Arts / Photography

Is uw bedrijf al klaar voor Office 365?

Microsoft Office 365 is een cluster van internetdiensten die voornamelijk bedoeld is voor bedrijven, het onderwijs en natuurlijk het thuisgebruik. Het grote voordeel is dat u met het nieuwe Office 365 programma vanaf elke locatie toegang heeft tot uw email account, uw agenda’s en documenten. Dat komt omdat het een Cloud gebaseerde dienst is. Concreet betekent dat dat u ook offline kunt werken en bijvoorbeeld op een later moment synchroniseert. U kunt Office 365 zien als een soort digitale werkplek waarbij u uw gegevens allemaal opslaat in de Cloud. Office 365 is beschikbaar op Windows, IOS, Android, Mac en via de webbrowsers. Overal waar u wilt.

Implementatie Office 365 in uw bedrijf

Heeft u al nagedacht over de implementatie van Office 365 in uw bedrijf? TailorIT verzorgt graag de implementatie van Office 365 voor u en uw medewerkers. Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf en hebben jarenlange ervaring en expertise als het gaat om installatie van Officepakketten. Wij houden daarbij altijd rekening met de migratie en integratie van de bestaande omgeving. Dat betekent dat uw medewerkers niet of nauwelijks hinder zullen ondervinden van de nieuwe Office 365 installatie.

Voordeel voor bedrijven

Office 365 is dé oplossing om de IT binnen uw bedrijf te vereenvoudigen doordat Office 365 een op Cloud gebaseerde dienst is. Middels één beheerconsole kunnen uw IT-medewerkers relatief eenvoudig controle uitvoeren op het beheer van gebruikersaccounts en de toegangsrechten. Wij, van TailorIT, zullen uw bedrijf uiteraard op alle fronten begeleiden bij de installatie van Office 365. Via ons is het ook mogelijk om op maat gemaakte trainingen te volgen die aansluiten op uw opleidingsbehoeften. Wij bieden tevens een intensieve tweedaagse training aan op verschillende locaties in Nederland, waarbij u alle mogelijkheden van Office 365 training zult ontdekken. Wij verwelkomen uw bedrijf graag op een van onze trainingen. Neemt u voor meer informatie gerust contact op met onze medewerkers van de klantenservice.