Ivonne de koning
Image default
Arts / Photography

Fotoshoot van bedrijf of advocatenkantoor

Fotoshoot

Een professionele fotoshoot laten maken wordt steeds populairder. Niet alleen als je zwanger bent of net een kindje hebt, maar ook voor bedrijven.

Het aanbod is enorm, dat is je ondertussen vast duidelijk en daarom is het belangrijk om niet alleen op prijs te vergelijken, maar zeker ook op kwaliteit. Hoeveel ervaring heeft de fotograaf en past zijn of haar portfolio bij de wensen die je hebt?

Waar moet je op letten?

Goed, de prijs kan een ding zijn. Zeker als je een familieshoot gaat doen en de kosten gedeeld moeten worden. Maar het resultaat is waarschijnlijk toch belangrijker. Corrigeer me als ik het verkeerd heb… Dit is vaak heel anders als bedrijven foto’s laten maken voor producten die ze willen beschermen en lanceren.

Daar staat de kwaliteit zonder discussie op nummer één. Niet voor niets ook dat bedrijfsfotografen veel werk hebben. Maar ook dan blijft smaak belangrijk. Kijk naar het portfolio van fotografen op hun website. Maken ze foto’s waar jij van houdt en die passen bij jouw bedrijf?

Zo nee, dan kun je nog zoveel instructies geven, maar dan wordt het toch heel lastig om het juiste resultaat te krijgen. En niets is vervelender voor jou (maar ook voor de fotograaf) als je niet tevreden bent.

Wie laten zoal foto’s maken?

Bedrijfsfoto’s worden veel gemaakt. Van teams of afdelingen, maar ook advocatenkantoren gebruiken steeds meer foto’s van hun advocaten die zijn gemaakt door professionele fotografen. Denk rustig na wat je wilt. Een uitgebreide shoot op meerdere locaties, of simpelweg enkele foto’s op of van het kantoor.

https://www.fotonance.nl/