Ivonne de koning
Image default
Arts / Photography

Eetgedrag aanpassen is het belangrijkste

Afvallen is een eindeloze trend die blijft. Veel mensen en vooral vrouwen beginnen vol goed moed aan een lange vermoeiende weg van het afvallen. Al snel komen ze er dan achter dat afvallen niet makkelijk is en helemaal niet leuk. Al de uren sportschool lijken nauwelijks te helpen omdat je alleen wat merkt als je jezelf vergelijkt met een aantal maanden terug.

Afvallen is ook een lang proces en als je het niet goed doet wordt het heel moeilijk. Bij afvallen is het belangrijk dat je begint met het aanpassen van jouw eetpatroon. Concreet betekend dit dat als je snel resultaat wilt dat je dan geen gram meer moet eten dan nodig. Echter is dat niet vol te houden waardoor je wel iets meer mag eten dan je normale maaltijden, maar niet meer mag eten dan vijf keer per dag. Als je meer keren eet dan vijf keer per dag heeft je maag niet genoeg tijd en krijgt deze niet genoeg rust om alles te verteren. Dus dat betekend dat je twee keer iets tussen de maaltijden door mag eten.

Ook moet je al het vet en alles wat geen groente is zoveel mogelijk proberen te vermijden. Uitsluitend groente(maar ook noten) zijn nodig om elke dag te kunnen leven. Naast de groente is het ook goed om weleens wat vlees te eten, maar eigenlijk is alleen rundvlees en ander rood vlees gezond. En zo moet je het eetpatroon aanpassen om het sporten zoveel mogelijk effect te laten hebben.

De tweede stap in het afvallen is om te gaan sporten. Door te sporten verbrand je sneller vet dan wanneer jouw lichaam dat niet zou sporten. Zoek een sport die je leuk vind omdat je het ook vol moet houden. Het laatste wat je kan doen is gebruik maken van een latex waist trainer, want de waist trainer versnelt het verbrandingsproces. Met deze stappen zie je het snelste resultaat van jouw inspanning.

 

https://www.latexwaisttrainer.com/nl/