Ivonne de koning
Image default
Bedrijven

Een spannende escape room in Hilversum

Spanning, misdaad en raadsels oplossen binnen 50 minuten, dat omschrijft de leukste escape room in Hilversum in het kort. Ben je er nog niet mee bekend? Dan leggen we uit wat een escaperoom is.. Een escape room is een spel waarbij je in een kamer wordt opgesloten met daarbij het doel om te ontsnappen door het oplossen van puzzels. Je krijgt hiervoor maar 50 minuten, dus het is een race tegen de klok om zo snel mogelijk te ontsnappen. Niet iedereen lukt dat. Vooral de escaperoom in Hilversum is moeilijk wordt door deelnemers gezegd. Bewijs jij het tegendeel en ontsnap je binnen 50 minuten uit de escape room in Hilversum?

Twee escaperooms in hetzelfde thema

De Escaperoom in Hilversum is groot, zo zijn er maar liefst 4 kamers met verschillende thema’s. Twee kamers hebben hetzelfde thema. Dat is leuk als je met een grote groep komt om de escape room in Hilversum te spelen. Want dan wordt de groep in tweeën gedeeld en kun je ook tegen elkaar strijden. Dit betekent dat jullie als 2 teams, tegelijkertijd hetzelfde spel kunnen spelen. Ideaal als groepsuitje met vrienden, familie of collega’s. Wie ontsnapt het eerste uit de escaperoom in Hilversum?

 

 Andere thema´s escape room Hilversum

De andere twee kamers van de escape room in Hilversum hebben een andere thema. In de ene kamer is het thema  Through the Movies en bij de andere is het thema The court room. Through tje movies een bijzonder escape room. Het is een escaperoom om omgebouwd tot filmsets, van The Matrix tot Silence of the Lambs, van Alles is liefde tot Chucky. Met decors, props, geluid- en lichteffecten en echte filmpersonages die je hun wereld binnen lokken. Zo is het niet alleen spannend om te ontsnappen uit de escaperoom in Hilversum, maar ook nog heel leuk.  Bijna een mini-filmstudio, die je van het ene genre naar het andere transporteren.