Ivonne de koning
Image default
Arts / Photography

Een mantelzorgwoning voor zorg op maat

Met een mantelzorgwoning op maat kunt u uw zorgvragende ouders het beste zorg op maat geven. Door zo’n extra woning in uw tuin heeft iedereen privacy maar bent u wel vlakbij als het nodig is. Voor deze mantelzorgwoning is Chaletbouw Wernsen uw betrokken partner. Zij bouwen uw zorgchalet op maat en plaatsen deze op de gewenste locatie. Ze adviseren u en regelen de papierwinkel die bij de bouw hoort. 

De voordelen van een mantelzorgwoning door Wernsen Chaletbouw

Wanneer u mantelzorg wilt verlenen aan uw ouders dan kunt u een mantelzorgwoning in uw tuin laten plaatsen. Voor een op maat gebouwde mantelzorgwoning (ook wel zorgchalet genoemd) kunt u Wernsen Chaletbouw inschakelen. Dit biedt een aantal voordelen:

  • Zij houden van korte communicatielijnen.

  • Zij bouwen uw zorgchalet op maat naar uw wensen.

  • Zij plaatsen de mantelzorgwoning op de gewenste locatie.

  • Zij regelen de papierwinkel zoals bijvoorbeeld het eventueel aanvragen van een vergunning.

 

Soorten mantelzorgwoningen

 

Bij Chaletbouw Wernsen treft u een grote variatie aan mantelzorgwoningen die u naar uw wensen kunt laten bouwen. Binnen elk model zijn de mogelijkheden enorm om ervoor te zorgen dat u een mantelzorgwoning krijgt die voldoet aan uw wensen. Zo is bij de meeste modellen het aantal slaapkamers naar eigen wens in te vullen.

Het kleinste model is de zorgunit, een model dat begint vanaf 35m2. Een zorgunit is een snelle en compacte oplossing voor een mantelzorgwoning. Dit type leent zich overigens ook uitstekend als kantoor aan huis.

Het grootste model is de Adelaar Luxe met afmetingen vanaf 78 m2. Mantelzorgwoningen van het type Adelaar hebben een strak en modern uiterlijk. Hun hoge plafond en de grote raampartijen geven deze woningen een zeer ruimtelijk gevoel.

Met het type Zwaan heeft u een mantelzorgwoning in een hoekmodel. Hierdoor heeft u een aan twee kanten beschut terras. Bovendien ontstaat door de L-vorm andere mogelijkheden voor de inrichting van de mantelzorgwoning.

Voor welk model u gaat, bij Chaletbouw Wernsen kunt u terecht voor een mantelzorgwoning met kwaliteit die naar wensen op maat wordt gebouwd. En bent u tijdens de bouw benieuwd naar de voortgang van uw mantelzorgwoning? Dan mag u gerust een kijkje komen nemen in hun werkplaats.