Ivonne de koning
Image default
Arts / Photography

DJI Mavic Pro: Geweldige foto’s maken

De beste luchtcamera van dit moment? Een goed vraag. Wij kiezen zelf voor de allernieuwste drone van DJI, een toppertje als je het ons vraagt hoor. Deze drone beschikt over een super camera waarmee je geweldige opnames kunt maken vanuit hoog in de lucht.

Zo kun je bijvoorbeeld hele mooie beelden opnemen met de camera die standaard in de done zit gemonteerd. Zo goed zelf, dat je wel in 4K beeldkwaliteit kunt opnemen. Dit is natuurlijk echt een ongelooflijke goede kwaliteit. Je kunt het haast niet van echt onderscheiden, zo echt zien deze beelden eruit.

Een ander voordeel is dat je met deze DJI Mavic Pro drone ontzettend hoog kunt vliegen. Namelijk tot wel 7 kilometer. Dit is natuurlijk wel heel erg hoog en je moet dan ook zeker wel even goed opletten dat je de kleine drone niet uit het oog verliest. Anders ben je je nieuwe drone namelijk snel kwijt en dat zou erg zonde zijn van het geld!

Wil jij de allerbeste opnames maken vanuit de lucht? De camera die bij de DJI Mavic zit levert je de beste kwaliteit foto materiaal. Zo kun je indruk maken op al je vrienden en collega’s. Wees er snel bij, want deze drones gaan als warme broodjes over de toonbank!