Ivonne de koning
Image default
Arts / Photography

De wereld van bedrukte kartonnen dozen en dozen op maat is enorm

Bedrukte kartonnen dozen worden gebruikt door e-commerce merken, retail merken en vanwege zowat elke reden die je maar kunt bedenken. Tot nu toe was het ontwerpen van uw gepersonaliseerde kartonnen doos op maat een kostbaar en tijdrovend proces. Vroeger moest u het door een designer ontworpen perfecte ontwerp naar een drukkerij moeten sturen en dan zou u vervolgens minimaal een paar duizend stuks van die bewuste doos moeten bestellen. Maar met de hedendaagse moderne technologie is het voor u niet alleen veel gemakkelijker maar ook veel sneller en goedkoper om een verpakking op maat te laten maken. Om welke reden dan ook.

De aanschaf van kartonnen dozen op maat moet geen hoofdbrekens kosten

Als ondernemer heb je veel aan je hoofd, op uw dagelijkse to-do lijstje staan de kartonnen dozen op maat als verpakkingsmogelijkheden vast niet zo hoog op uw lijstje. Daarom moet de verpakking laten maken zo goed als probleemloos voor u zijn. Uiteraard is het doorspitten van de vele websites van talloze verpakkingsproducenten niet zonder problemen. U hebt een betrouwbare leverancier nodig die snel, op tijd en kostenefficiënt datgene kan leveren waar u naar op zoek bent en nodig heeft. Met gepersonaliseerde dozen die om zoveel redenen worden gebruikt, betekent de mogelijkheid om uw eigen doos te ontwerpen dat uw doos die rol kan vervullen die u hem toebedeelt.

Vele redenen om te kiezen voor een op maat gemaakte doos met logo

Een e-commerce merk wil een aangepaste verpakking met een logo om een gedenkwaardige zogenaamde ‘unboxing’ ervaring te creëren. Unboxing is een fenomeen waarbij een persoon een consumentenproduct uit de doos of originele kartonnen verpakking haalt tijdens het filmen van het proces. Die persoon uploadt de video vervolgens naar het web zodat anderen de video kunnen bekijken. Vaak toegepast door influencers en Instagrammers.

Een evenementenplanner wil dat hun aangepaste dozen in de kleuren aan de rest van de bruiloftsreceptie zijn aangepast.

Een startup wil een ‘onboarding box’ om hun nieuwe werknemer zich welkom te laten voelen. Onboarding is een relatief nieuw idee om nieuwe medewerkers in een bedrijf te verwelkomen. Meestal is het eerste en belangrijkste element van onboarding het geven van een welkomstpakket aan de medewerker. Deze dozen kunnen gevuld worden met een reeks merkartikelen – nuttige kantoorbenodigdheden en coole gadgets.

Dankzij de Dozenhal kunt u uw dozen op maat ontwerpen en bestellen zoals u dat wilt. En geen duizenden in één keer, maar al vanaf 10 stuks!