Ivonne de koning
Image default
Arts / Photography

De optimale huid

Iedereen wil er het liefste zo lang mogelijk jong uit zien, tenzij je jong bent dan wil je er ouder uit zien. Waarschijnlijk om ergens binnen te kunnen komen of verschijnende dingen te mogen kopen wat ze eigenlijk helemaal nog niet mogen kopen, enfin.

Naarmate we ouder worden is dat voornamelijk te zien in ons gezicht en aan ons haar. Het gezicht gaat tekenen van veroudering laten zien zoals rimpels en een wat minder volumineuze huid. Daarnaast wordt ons haar dunner en minder en begint het zijn eigen kleur te verliezen, dit kan je uiteraard gemakkelijk weer verven zodat je dit teken al gedeeltelijk kan weg werken. Voor meer volume in het haar, meer haar dikker haar, kan je overwegen om een haartransplantatie te doen of een middel gebruiken die het haar weer meer volume en dikte geeft.

Voor de huid gebruiken we, en voornamelijk de vrouwen, verschijnende middeltjes om zo de rimpeltjes lichtelijk op te kunnen vullen. Vele dag- en nachtcrèmes worden gebruikt om deze kleine rimpeltjes tegen te gaan, de huid minder dof te maken en het volume weer terug te brengen in een stevigere huid. Naast al deze smeersels kan je je huid ook optimaal houden door alleen goed te eten, veel te sporten en geen slechte eigenschappen hebben zoals roken en drinken. Wanneer je deze vier met elkaar in een cocktail mixt heb je het perfecte middel tegen huidveroudering. Zo kan je gemakkelijk op 44-jarige leeftijd door het leven gaan als een jonge dertiger.

Niet iedereen heeft hier helaas de tijd, de wil of de mogelijkheid tot toe, en soms zitten sommige huidveroudering kenmerken in de familie en kan je er niet onderuit. Waar je dan over na kan denken is het begaan van een speciale behandeling. Zo kan je je kraaienpootjes botox op vullen. Om te kunnen zien welke gebieden weer hersteld kunnen worden zou je kunnen kijken naar de botox zones.

 

http://faceland.nl/