Ivonne de koning
Image default
Arts / Photography

Bijzondere kastelen en landhuizen

Als trouwfotograaf in Gelderland kan ik mijn hart ophalen met de vele mooie en unieke locaties die de provincie rijk is. Niet alleen kun je als bruidspaar elkaar het ja-woord geven in een van de prachtige kastelen of landhuizen, ook voor de trouwfotografie zijn er vele schitterende plekken waar ik als fotograaf graag met mijn bruidsparen kom. Gelderland staat bekend om de vele kastelen en landhuizen met ieder hun eigen historische en karakteristieke verhalen. Een geweldig decor voor jullie bruiloft. Niet gek ook dat dit mijn favoriete plekken zijn om een bruiloft vast te mogen leggen. Jullie ceremonie, diner en feest zullen prachtig passen op een locatie als deze. Ook de foto’s krijgen een extra touch op een kasteel of landhuis. De meeste kastelen zijn tegenwoordig prachtig aangekleed voor een bruiloft. Denk aan rijkversierde schouwen en mooie vensterbanken onder een glas in lood raam. Er zijn altijd vele mogelijkheden om foto’s te maken. Kasteel Wijenburg in Echteld, Landgoed Groot Warnsborn in Arnhem en Landgoed de Salentein in Nijkerk zijn hier goede voorbeelden van.

Als bruidspaar wil je ook graag een geweldige trouwreportage. Ook daarvoor kunnen we in Gelderland op vele mooie plekken terecht. Al snel zul je aan Park de Hoge Veluwe denken en dat is ook helemaal niet gek. Een fantastische en zeer diverse omgeving waar tal van plekjes zijn waar ik graag kom met mijn bruidsparen voor het maken van hun reportage.

De veelzijdigheid van Gelderland komt hier goed tot z’n recht. Kleurrijke heide, grazige weides en oeroude bossen zullen de natuurliefhebber zeker aanspreken. Deze plekjes geven dan niet voor niets prachtige foto’s. En kunnen we gebruik maken van het bijzonder licht wat de zonsondergang ons geeft dan treffen we misschien een hert of ander prachtig dier als decor op jullie foto. Ook met echte kunstliefhebbers kom ik hier graag. In de beeldentuin van het Kröller Möllermuseum laten we ons inspireren voor jullie reportage. Zelf ben ik een groot fan van Vincent van Gogh en andere oude meesters. Als trouwfotograaf in Gelderland ben ik hier als een vis in het water.

Uiteraard is Gelderland meer dan natuur en kastelen. Verscholen tussen de bossen en heides liggen vele kleine dorpen waar het dorpsgezicht ons het gevoel geeft alsof de tijd heeft stilgestaan. Niet moeilijk om je hier een romantische bruiloft voor te stellen met idyllische foto’s op klinkerstraatjes rondom de kerk of gemeentehuis. Uiteraard met jullie als bruidspaar als het stralende middelpunt tussen jullie vrienden en familie.

Ondanks de ontzettend veel leuke mogelijkheden en diversiteit in Gelderland is alles redelijk centraal gelegen. Trouwlocaties, prachtige plekken voor de bruidsreportage en leuke feestlocaties als deze niet op de trouwlocatie plaats kunnen vinden. Wel zo relaxed tijdens jullie mooie dag dat er geen lange afstanden gereden hoeven te worden door jullie en jullie gasten.