Ivonne de koning
Image default
Auto's en Motoren

Hyundai i10 tweedehands

Dat de Hyundai i10 tweedehands ook al erg in trek is, is uiteraard niet zo verwonderlijk. De auto behoort tot de miniklasse en auto’s in die klasse zijn allesbehalve duur in gebruik. Ze zijn zeer zuinig en bieden toch best de nodige ruimte. Meer dan je verwacht had waarschijnlijk. Een Hyundai i10 is ook in tweedehands uitvoering dus zeer gewild. Zaak om snel te handelen als je er een in het vizier hebt.

Vooral ook het verbruik van deze miniklasse auto mag er zijn

De i10 van Hyundai werd in 2007 gelanceerd als opvolger van de Hyundai Atos en moest en moet de concurrentie aangaan met auto’s als bijvoorbeeld de Peugeot 108, de Toyota Aygo en de Renault Twingo. Je schaft de i10 ook als occasion aan met een 4 cilinder lijnmotor, waarbij er de keuze is uit een auto met drie of met vier kleppen. Ondanks dat de i10 tot de miniklasse auto’s behoort, is het vermogen van de auto nog heel behoorlijk en is de auto in elektrische uitvoering en in uitvoeringen op benzine en diesel beschikbaar. De cijfers wat betreft het verbruik zal iedereen aanspreken. Hyundai is overigens een nogal eens onderschat automerk. Zo weet bijna niemand dat het de grootste autofabrikant van Zuid Korea is met domicilie in Seoul.

De kennis ligt echt op straat

Hoe je dat weet? Gek genoeg zocht je op een auto blog naar Land Rover accessoires en rolde vervolgens in een artikel over de Hyundai i10 en Hyundai in het algemeen. Zo zie je maar dat de kennis echt op straat ligt. Echt een aanrader dus om ook eens een avondje een auto blog te bezoeken. Je leest er behalve over auto’s ook over producten die aan de auto gerelateerd zijn. Laadpalen voor de elektrische auto zijn er een treffend voorbeeld van.