Ivonne de koning
Image default
Auto's en Motoren

Hoe werkt het nou precies?

Veel mensen doen lang over het halen van hun scooter theorie, maar bij ons haal je je scooter theorie in 1 dag. Je vraagt je waarschijnlijk af hoe dat kan, want het klinkt te mooi om waar te zijn. Wij hebben een methode ontwikkelt waardoor we je in een paar uurtjes alles kunnen leren wat je moet weten. Dit doen we door op een spelende wijze alles aan te leren. Ook laten we je veel filmpjes zien waardoor je de theorie in de praktijk toegepast ziet worden. Al deze dingen zorgen er voor dat je het beter onthoud en je in één keer slaagt.

Zeker van slagen

Bij ons geldt een ‘niet goed, geld terug’ garantie. Als het je toch niet lukt om je scooter theorie in 1 dag te halen, mag je gratis de volgende theorie dag bijwonen om het dan nog eens te proberen. Het is natuurlijk ook deels afhankelijk van je eigen inzet of je slaagt. Als je met mede kandidaten gaat klooien in plaats van op letten dan is dat absoluut niet slim. Doordat alles vlot behandeld wordt moet je echt goed opletten, anders heb je zo een heel thema gemist. Dit kan er dan net voor zorgen dat je zakt. Neem dus je verantwoordelijkheid en let goed op.

Met z’n allen theorie in 1 dag

Je zou ook met een aantal vriendinnen je scooter theorie in 1 dag kunnen halen. Je kan er dan een soort uitje van maken en het leuke is dat je allemaal vrolijk de ruimte verlaat omdat jullie zijn geslaagd. Dan kan je dat in de avond vieren met een drankje op het terras. Wanneer je je scooter theorie in 1 dag gehaald hebt kan je meteen een afspraak maken voor je praktijk. Je theorie is een half jaar geldig, dus zorg dat je binnen dat halve jaar je rijbewijs hebt. Plan dus verstandig om te voorkomen dat je je theorie nog een keer moet halen.