Ivonne de koning
Image default
Auto's en Motoren

Iedereen kan, samen met Gelijk Geslaagd, in 1 dag slagen bij het CBR

Heb jij last van dyslexie en krijg je het niet zelf voor elkaar om je door de saaie auto theorie heen te worstelen? Hang je al dagen boven het dikke theorieboek maar zit de theorie gewoon nog steeds niet goed genoeg in je hoofd? Super frustrerend! Gelukkig kunnen wij van Gelijk Geslaagd jou iets unieks aanbieden: een eendaagse theoriecursus met een slagingskans van bijna 100%. En slagen, dat doe je dezelfde dag nog!

Woon jij in Den Haag of omgeving? Dan is onze theoriecursus Den Haag perfect voor jou. Onze cursus is trouwens geschikt voor iedereen, niet alleen voor mensen met dyslexie. Dus of je nu last hebt van welke vorm van problematiek dan ook of je kan prima leren maar hebt geen zin om hier dagen aan kwijt te zijn, kom meedoen met de eendaagse theoriecursus!

De klassikale les zit uitstekend in elkaar

De gekochte theorieboeken kan je thuis laten, wij leren jou de theorie op een geheel andere manier aan. Wij hebben een klassikale les ontwikkeld die zo goed in elkaar zit dat deze voor iedereen te volgen is. De goed opgeleide en aardige docent die voor de klas staat zal jou alles uitleggen en vertellen over de diverse verkeerssituaties, welke aanduidings- en verkeersborden er allemaal zijn, hoe de regels en wetten in elkaar zitten en wat je moet doen in bijzondere verkeerssituaties.

Door de duidelijke uitleg en ondersteuning van afbeeldingen en foto’s is het stukken makkelijker om de theorie te kunnen onthouden. Wat ook zeer goed werkt zijn onze oefenexamens. Hier ga je na de klassikale les mee aan de slag. Deze examens lijken precies op de CBR examens, compleet met dezelfde vraagstijlen, type vragen en instinkvragen. Door hier mee te oefenen bereid je jezelf uitstekend voor! Ook handige trucjes, tips en ezelsbruggetjes die je van de docent krijgt maken dat je de lesstof perfect zal onthouden.

Welke cursus kom jij volgen?

Ben jij nog even te jong om je rijbewijs te halen maar wil je dolgraag tot die tijd scooter rijden? Eerst even je scooter theorie halen! Ook daar kunnen wij je bij helpen, bijvoorbeeld met onze cursus scooter theorie in Rotterdam.

En ook voor de motorduivels onder ons hebben wij een cursus: de motor theoriecursus. Welke theoriecursus kom jij binnenkort bij ons volgen?

https://www.gelijkgeslaagd.com/