Ivonne de koning
Image default
Auto's en Motoren

Ford kofferbakmat voor elke bedrijfswagen

Een bedrijfswagen is niet compleet zonder originele Ford kofferbakmat. Ford staat immers bekend om zijn ruime auto’s die perfect geschikt zijn als bedrijfswagen. Voor elk bedrijf is er wel een passende Ford die als bedrijfswagen kan dienen. In zo’n bedrijfswagen moet vaak het een en ander vervoerd worden. Daarbij kan soms wel eens iets beschadigd raken en dat is zonde. Dit kan namelijk voorkomen worden met een Ford kofferbakmat. Deze mat zal ervoor zorgen dat de laadruimte van jouw bedrijfswagen goed beschermd zal zijn.

 Voordelen

Er zitten heel wat voordelen aan zo’n mat. De matten zorgen ervoor dat je wagen een stuk makkelijk schoon te maken is. Daarnaast zorgt de Ford kofferbakmat er ook voor dat je laadruimte vloeistofdicht zal zijn. Het fijne van de mat is dat hij ook slijtvast is. Er komen geen nare geuren vanaf. Met de Ford kofferbakmat is het geen ramp meer als er een pot verf omvalt, dankzij de kofferbakmat is je bedrijfswagen hier goed tegen beschermd. De matten die we leveren zijn ook antislip. Dat betekent dat je lading niet snel zal omvallen tijdens het rijden. Nu hoef je je dus geen zorgen meer te maken wanneer je een scherpe bocht maakt terwijl je het een en ander in je kofferbak hebt liggen.

Keuzes maken

We bieden een paar verschillende kofferbakmatten aan. Zo hebben we een Ford kofferbakmat die gemaakt is van kunststof, maar je kan ook gaan voor een mat die is gemaakt van rubber en daardoor een goeie grip heeft. Verder heb je ook nog opties wat betreft het op maat maken van de Ford kofferbakmat. Je kan ervoor kiezen om zelf een doe het zelf pakket opgestuurd te krijgen en vervolgens zelf de mat op maat te snijden. Maar het is ook mogelijk om de mat door ons op maat te laten snijden.