Ivonne de koning
Image default
Woning en Tuin

De leukste opbergmanden voor kinderen

Heb jij kinderen? Dan ben je vast ook bekend met rondslingerend speelgoed door de woonkamer in de de kinderkamer. En dat is misschien niet het enige, er zijn namelijk ook kinderen die hun kleding overal op de grond slingeren. Natuurlijk wil je dit niet. Daarom stellen wij hier enkele leuke opbergmanden aan je voor. Ideaal om het speelgoed of de kleding van de kinderen netjes opgeruimd in op te bergen.

Welke opbergmand vind jij leuk?

De opbergmand die wij het leukste vinden is die van het merk Frusqo. Dat zijn vierkante opbergmanden die precies in een vakje van de ikea kallax kast past. Je kunt de mand ook opvouwen als je er even geen gebruik van wilt maken. Zo kun je hem ook compact opbergen. Wat er dus zo leuk is aan deze manden is dat er op elke opbergmand een dier van vilt staat. De print is dus niet bedrukt, maar er helemaal op genaaid als een soort applicatie. Dat geeft zo’n mand een veel luxure uitstraling. Zeker als je deze in je woonkamer wilt neerzetten.

 

Mandjes van Ikea

Ook Ikea heeft hele leuke manden voor in huis in haar collectie. Op Dit moment zien we ook veel rieten en rotan manden voor in de woonkamer en die staan bijzonder sfeervol. Ideaal is het als er ook nog een deksel op de mand kan. Dan kun je de mand afsluiten, ziet het er minder rommelig uit en wordt bovendien het speelgoed niet stoffig. De opbergmanden van Ikea zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen waardoor je ze werkelijk overal voor kunt gebruiken. Dus niet alleen je woonkamer, maar ook in de slaapkamer, de kinderkamer eventueel de speelkamer en de badkamer.

 

Opbergmanden van Blokker

Ook Blokker heeft diverse opbergmanden in haar assortiment. Hierbij kun je kiezen uit echte budget mandjes tot de wat luxere exemplaren. Bestel je online? Laat je dan niet van de wijs maken door een foto. Een mandje kan op een foto namelijk veel groter lijken dan dat hij daadwerkelijk is. Kijk dus altijd eerst even in de product informatie naar de afmetingen alvorens je ‘m al in je winkelwagentje legt.

https://www.presentsathome.nl