Ivonne de koning
Image default
Onderwijs

Veilig een Cultuurdag organiseren

Veilig een Cultuurdag organiseren

Tegenwoordig moeten we met meer dingen rekening houden wanneer we iets willen organiseren, vroeger kon dat vrij snel en gemakkelijk gedaan worden in vergelijking met nu. De maatregelen die zijn voortgekomen uit de Corona-pandemie dienen als obstakels voor het organiseren van veel activiteiten op de middelbare scholen, waarschijnlijk ook die van u. Toch is het mogelijk om iets te organiseren op uw school, wanneer er rekening gehouden kan worden met de huidige maatregelen. Voor een school is dit lastig om te realiseren, er zit gewoonweg te veel tijd in en tijd is tegenwoordig al een schaarste. 

Kleinkunstig organiseert de Cultuurdag, dit doen zijn al een lange tijd op middelbare scholen door heel Nederland en soms zelfs België. Kleinkunstig weet als geen ander hoe lastig het nu kan zijn om iets georganiseerd te krijgen op een middelbare school maar begrijpt ook als geen ander waarom het zo belangrijk is dat we dit wel blijven doen. De leerlingen op de middelbare school hebben een leuke activiteit meer dan ooit nodig. 

Theater Cultuurdag

Wat is zo’n Cultuurdag eigenlijk? Deze vraag is vast al door uw hoofd gegaan. De Cultuurdag organiseer je wanneer je wilt dat de leerlingen van uw middelbare school heel veel nieuwe dingen leren in een dag. Tijdens de Cultuurdag worden de leerlingen van uw basisschool uitgedaagd om hun creativiteit te gebruiken en in het diepe te springen. 

De inhoud van zo’n Cultuurdag wordt bepaald door de school zelf, afhankelijk van de wens van de school wordt de inhoud van de Cultuurdag bepaald. Misschien wilt een school zich wel richten op het theater, dan heeft Kleinkunstig een meer dan groot genoeg aanbod aan workshops om de dag mee te vullen. De workshops worden die dag dan ook uitsluitend gegeven door de beste theaterdocenten die er zijn, de leerlingen zullen versteld staan van hoe leuk theater eigenlijk is! 

https://kleinkunstig.nl