Ivonne de koning
Image default
Management

New business ideas 2021

Nieuwe zakenideeën voor 2021

1. Virtuele winkel

In plaats van producten te moeten inkopen/of vervaardigen, waarom geen digitale goederen verkopen? Virtuele winkels verkopen puur digitale producten zoals website thema’s (Themeforest), stockfoto’s (Adobe Stock) of ontwerpwerk (VectorStock).

 

Om te beginnen moet u een merk creëren, beslissen over een niche van producten te verkopen, dan het opzetten van een e-commerce winkel met behulp van een open source e-commerce website bouwer zoals Magento of software zoals Shopify. Als u een bepaalde vaardigheid in ontwerp, ontwikkeling of een ander gebied, kunt u ook uw eigen en verkopen van digitale producten.

 

Als het op virtuele winkels aankomt, is alle marketing digitaal. Begin met het opzetten van uw sociale profielen, het installeren van e-mailregistratie voor nieuwsbrieven en het opbouwen van een marketinglijst met meldingen (daarna gaat het erom te groeien en in contact te komen met uw publiek). Je kunt dit op een natuurlijke manier doen via content marketing of door PPC te gebruiken om potentiële klanten naar je site te drijven.

 

2. Pop-Up Winkel

Als je geweldige producten hebt, of het nu mode, eten of iets anders is, neem dan een winkelpui voor een dag of een week met behulp van WeArePopup. Pop-up winkels zijn een echte trend geworden en een manier voor nieuwe retailers om toegang te krijgen tot een geweldige locatie voor een beperkte tijd tegen weinig of in sommige gevallen geen kosten.

 

Om te beginnen heb je een professioneel merk, productassortiment, voorraad en toegang tot een POS-systeem nodig (kaartautomaten, kassa, betalingsgateway…). Naast WeArePopup kunt u uw lokale gemeente of particuliere eigenaren van leegstaande winkels benaderen om te vragen naar korte termijn verhuur, u zult verbaasd zijn hoeveel er open zullen staan om een nieuwe retailer een kans te geven, vooral als er een kans is op basis van het succes dat een winkel op lange termijn verhuurd kan worden.

 

Om de opening van uw pop-up winkel op de markt te brengen, kunt u met uw plaatselijke krant praten over het verslaan van de beperkte opening (d.w.z. probeer een invalshoek van nieuwe detailhandel opent om de hoofdstraat te verjongen). De rest van de marketing zal neerkomen op passerende handel die je krijgt op de winkel locatie, voeg een coming soon teken in de etalage en een promotionele aanbieding aan het winkelend publiek te verleiden bezoeken.

 

3. Recycleren/Verkopen

Wist u dat u betaald kunt krijgen voor het recyclen van andermans afval? Er is veel geld te verdienen met zaken als het doorverkopen/recyclen van koperen leidingen. Bied uw buren gewoon aan die gratis uit te trekken en verkoop ze met winst. De regering voert binnenkort ook legalisatie in om de recycling van glas (tegen betaling) af te dwingen.

 

Om een recyclingbedrijf te beginnen, moet u nagaan of u zich wilt richten op huishoudelijk of bedrijfsafval en de juiste materialen/producten kiezen om te recyclen/door te verkopen voor de hoogste opbrengst. Vervolgens moet u potentiële kopers zien te vinden voor de goederen die u wilt recyclen. Houd er rekening mee dat sommige materialen gemakkelijker te vinden zijn dan andere (zoals metalen waar een constante vraag naar is). U kunt ook materialen te koop aanbieden op platforms zoals eBay en of papierafval verkopen aan Recycling UK.

 

Voor het ophalen en recyclen van goederen/materialen heb je ook een busje of vergelijkbaar voertuig nodig, verder draait het allemaal om onze eigen arbeid om materialen te verwijderen, op te halen en door te verkopen (je hebt misschien ook een tweede paar handen nodig, afhankelijk van wat je recyclet). Om goederen te verkrijgen om te recyclen moet je lokale bedrijven of consumenten bereiken die aanbieden om wekelijks of maandelijks goederen op te halen (denk eraan dat de gemeente de meeste goederen zal recycleren).

 

In termen van marketing uw recycling bedrijf, kunt u beginnen met het verzenden van brieven aan lokale bedrijven en organisaties die je zou veronderstellen hebben een goede deal van afval. Scholen zijn bijvoorbeeld voortdurend bezig met het upgraden van hun IT-apparatuur. Veel van deze verouderde hardware wordt gewoon weggegooid en kan in veel gevallen gemakkelijk met winst worden doorverkocht.

 

4. Voice Over Artiest

Als je een uitgesproken stem hebt of goed bent in impressies, kun je je diensten verkopen als voice-overartiest voor commerciële video’s en in sommige gevallen tv-producties.

 

Om een succesvol voice-over artiest te worden, moet je een meester worden in het overbrengen van betekenis door middel van taal, intonatie en toonhoogte (je kunt veel voice-over cursussen vinden op het web). Vervolgens moet je zorgen voor goede microfoonapparatuur en, als je zelf je teksten bewerkt, voor geluidsbewerkingssoftware (bijvoorbeeld open-source software zoals Audacity).

 

Om je voice-overvaardigheden op de markt te brengen, kun je beginnen met jezelf op te geven op freelancerwebsites zoals Fiverr om een portfolio op te bouwen. Naarmate je je portfolio opbouwt, zul je je merk en website willen opzetten en je gaan richten op grotere klanten en hogere prijzen gaan vragen.

 

Om uw potentiële klanten te bereiken, kunt u zich richten op bedrijven via e-mailmarketing; u kunt ook samenwerken met videoproductiebedrijven als onderaannemer.

 

 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/