Ivonne de koning
Image default
Beauty en verzorging

Met deze 3 tips heb jij geen last meer van een grauwe huid!

Last van een bleke huid in de winter? We zien er helaas niet meer zo stralend uit als in de zomer. Maar je kunt alsnog make-up of verzorgingsproducten gebruiken waardoor het lijkt alsof je in de winter ook een sunkissed skin hebt! Wij geven je drie tips.

1. Gebruik een zelfbruiner voor je gezicht

Een zelfbruiner geeft je gezicht direct een gezonde kleur. Het mooie is dat je zelf bepaalt hoeveel je gebruikt, zodat je niet per ongeluk teveel aanbrengt. Doe een klein beetje zelfbruiner voor je gezicht op je vingertoppen en verdeel het gelijkmatig over je gezicht. Wacht even tot de zelfbruiner is opgenomen en breng daarna je foundation aan. Voilà, je hebt een mooie sunkissed look!

2. Gebruik een tinted moisturizer of een foundation met een tintje

Als je geen zelfbruiner wilt gebruiken, kun je ook kiezen voor een getinte dagcreme of foundation met een tintje. Dit geeft je gezicht ook een mooie gezonde kleur in de winter. Breng de foundation of tinted moisturizer aan met je vingers of een kwast en blend goed uit. Het voordeel van een dagcreme met een tintje is dat deze je huid tegelijkertijd ook goed verzorgt.

3. Gebruik een blush of bronzer

Een andere optie is het gebruik van een blush of bronzer. Dit geeft je gezicht ook meteen een beetje kleur. Breng de blush of bronzer aan met een kwast en blend goed uit. Als je blush of bronzer niet goed uitblent, kan het er onnatuurlijk uitzien. Het voordeel is dat je zelf kan bepalen hoeveel make-up je gebruikt om je gezicht een gezondere uitstraling te geven.

Dit zijn onze drie tips voor een sunkissed look in de winter!

https://beautyfavorieten.nl/