Ivonne de koning
Image default
Beauty en verzorging

Alles wat u moet weten over “Baby Botox”

Als u een fan bent van Botox, hebben we opwindend nieuws. Baby Botox is een nieuwe benadering van de traditionele procedure die gladde, natuurlijk ogende resultaten kan leveren zonder de bevroren look die gebruikelijk is bij traditionele Botox-behandelingen. Maar is het geschikt voor u? In dit artikel leggen we alles uit wat je moet weten over baby Botox en helpen we je te bepalen of het de juiste keuze is voor jouw schoonheidswensen.

Er zijn verschillende merken botulinum toxine op de markt die we in het voorhoofd en de wangen van uw baby kunnen injecteren om de rimpels te verminderen, maar onze praktijk gebruikt uitsluitend Botox®. Botox® is door een arts goedgekeurd en wordt sinds 2002 gebruikt voor de behandeling van rimpels en lijntjes in het gezicht. Omdat het minder bijwerkingen heeft dan concurrerende producten, geven wij de voorkeur aan Botox® boven andere merken.

Je bent zwanger, je verdient een traktatie. Of je nu fijne lijntjes en rimpels wilt verminderen omdat zwangerschap zo zijn eigen stressfactoren heeft, of als je gewoon wilt ontstressen, baby Botox is iets voor jou. Met minder naalden en minder toxine dan traditionele botox, is baby Botox een veilige optie voor degenen die hun gezicht willen verjongen zonder onder het mes te gaan of te vechten met vieze fillers. De werking is eenvoudig: het toxine blokkeert de signalen van uw hersenen die uw gezichtsspieren zeggen samen te trekken. Als ze ontspannen, worden ze voller en gladder en eventuele rimpels zullen veel minder opvallend zijn zoals met korean skincare. De resultaten zien er heel natuurlijk uit en duren tussen de 3-6 maanden. Veel vrouwen zien al na 2 dagen resultaat en onderhoudsafspraken worden aanbevolen

Babybotox is een nieuwe trend die de laatste tijd veel aandacht krijgt op sociale media, maar wat is het precies? We weten dat Botox wordt gebruikt om rimpels en fijne lijntjes glad te strijken, dus waar komt de term “baby” vandaan? Het proces omvat micro-injecties van Botox in gerichte gebieden en het gebruik van minder van het toxine dan je normaal zou doen. Baby Botox doet wonderen voor het aanpakken van fijne lijntjes en rimpels in hun vroege stadia. Het kan ook worden gebruikt door jonge mensen die proactief willen voorkomen dat deze tekenen van veroudering zich ontwikkelen.

Vraag het een plastisch chirurg of dermatoloog en hij of zij zal u vertellen dat Botox een van de meest populaire cosmetische ingrepen van dit moment is. Traditioneel is deze behandeling echter gericht op 30-plussers die op zoek zijn naar een gladstrijkend effect rond het voorhoofd, kraaienpootjes of fronsrimpels. Voor degenen die ouder zijn dan 30 en op zoek zijn naar een jeugdiger uiterlijk, kan baby Botox precies zijn wat u zoekt. In dit informatieve artikel zullen we alles vertellen over baby Botox en de mogelijke voordelen voor uw huid.