Ivonne de koning
Image default
Zakelijke dienstverlening

Laat uw bedrijfssystemen doorlichten door cybersecurity-experts

Ieder bedrijf maakt vandaag de dag gebruik van online systemen. Die staan met elkaar in verbinding om snel informatie te kunnen uitwisselen. Het gaat daarbij niet alleen om e-mailen en chatverkeer. Ook gegevens worden online uitgewisseld. Aan de hand van een assessment van de IT-security van uw bedrijf kan worden beoordeeld of uw systemen veilig zijn. Dit IT-security assessment wordt uitgevoerd door ervaren cybersecurity-experts. Die zijn erop getraind om cyberaanvallen uit te voeren. Niet om uw systeem te beschadigen of gegevens te stelen. Het doel is aan te tonen dat uw systeem veilig is of dat er aanvullende maatregelen nodig zijn.

Wees hackers een paar stappen voor

Rootsec is al vele jaren actief in online veiligheid voor bedrijven en instellingen. Denk niet dat uw bedrijf voor hackers niet interessant is. Sommigen doen een aanval alleen om aan te tonen dat het kan, niet omdat ze belang hebben bij de informatie die ze buitmaken. Zorg er daarom voor dat aan de hand van een IT-security assessment wordt bekeken of uw systemen qua veiligheid up to date zijn. Uw systeem kan beter worden gehackt door cybersecurity-experts die te goeder trouw zijn. Zij zullen uw gegevens niet stelen. Er wordt altijd een overeenkomst getekend waarin de garantie wordt opgenomen dat uw gegevens veilig zijn bij de medewerkers van Rootsec.

Wacht niet tot uw bedrijf een cyberaanval krijgt

Er zijn twee soorten bedrijven: zij die een cyberaanval hebben meegemaakt en hopelijk afgeslagen, en zij die hem tegemoet gaan. Zorg met een deugdelijk IT-security assessment dat u niet tot de laatste categorie behoort. Laat de cybersecurity-experts van Rootsec een geplande en gerichte aanval op uw systemen uitvoeren om de veiligheid te testen. Als er lekken zijn in de veiligheid dan krijgt u uiteraard direct advies om deze problemen zo snel mogelijk op te lossen. U kunt direct een afspraak maken of meer informatie aanvragen. Kijk op de website van het bedrijf om meer te weten te komen over hun dienstverlening.

https://rootsec.nl/