Ivonne de koning
Image default
Meubels

Een oud eiken tafel aan je interieur toevoegen

Ben je op zoek naar een nieuw element in je interieur? Dan ben je hier aan het juiste adres. Want hier worden er allemaal diverse meubels gemaakt van oud hout, die ervoor zorgen dat alle meubels die worden geproduceerd ook uniek zijn. Denk aan een unieke oud eiken tafel die je in een woning kunt plaatsen. Je weet zeker dat niemand anders precies diezelfde tafel hebt en iedereen zal versteld staan van wat dit kan doen met een inrichting. Door bijvoorbeeld in een moderne woning een oud element te plaatsen zorg je ervoor dat dit net even die extra uitstraling geeft aan het interieur van jouw huis. Het hout dat wordt gebruikt om de oud eiken tafel te maken is al eeuwen oud en heeft daarom een heel leven meegemaakt en dat zie je terug in de staat van het hout. 

Oud

Je denkt misschien dat oud hout niet meer mooi is, maar daar denkt men bij de makers van de oud eiken tafel heel anders over. Hier zie je dat oud hout juist gebruikt wordt om te zorgen dat er weer een nieuw en mooi meubelstuk kan ontstaan. Je ziet dat alle meubelstukken die worden gemaakt allemaal van elkaar verschillen, wat betreft de maten en de kleur alleen al. Iedere oud eiken tafel vertelt een eigen verhaal en dat is nou zo mooi aan de meubels die worden gemaakt door deze meubelmaker. 

Verhaal

Als je een oud eiken tafel zal je ook het verhaal te horen krijgen die achter het hout zit dat is gebruikt om jouw tafel te produceren. Het kan zijn dat het hout is gevonden op een oude boerderij in Spanje en dat daar een oud gezin heeft geleefd die mee deed in een oorlog. Je weet maar nooit wat het verhaal kan zijn en dat maakt het kopen van een oud eiken tafel nog interessanter en leuker. Kleed je interieur mooi aan en vul deze op met een oud eiken tafel.