Ivonne de koning
Image default
Marketing

Duurzame reclame: bestelbus bestickeren

Het voordeel van je bestelbus bestickeren is dat het duurzaam is! Elke maand posters laten drukken kost stiekem best veel geld. Tel het allemaal maar eens bij elkaar op. De kosten van het bestickeren zijn niet heel laag, maar het is wel een eenmalige uitgave. Ook is dit soort reclame beter voor het milieu. Naast duurzaam is het bereik van de reclame ook een stuk groter en je spreekt veel meer verschillende doelgroepen aan. Benieuwd wat wij allemaal kunnen? Onder aan deze pagina vind je verschillende foto’s, hier zie je de mogelijkheden en kun je ideeën op doen.

Professionals die plakken

Wanneer je een keuze hebt gemaakt, kijken wij of er nog iets mist aan jou reclame. Het is namelijk belangrijk dat het perfect is! De mensen die jouw bus zien moeten natuurlijk wel gelijk kunnen zien wat voor bedrijf je bent, wat je doet! Wij beschikken over jarenlange ervaring en ons personeel zijn professionele vakmannen. Naast het bestickeren geven wij graag advies over welke uitvoering het beste bij jou bedrijf past. Voor een vrijblijvend gesprek, neem je heel eenvoudig contact met ons op. Wij kijken dan samen met jou wat de mogelijkheden voor jou bus zijn.

Het juiste adres

Voor het professioneel bestickeren tegen een normale prijs ben je bij ons aan het goede adres! Wij gebruiken hoogwaardige materialen, deze blijven jarenlang mooi. De folie is duurzaam en zorgt voor de perfecte uitstraling van jouw bus. De service die wij bieden is er ook eentje die je niet overal vindt. Wij zijn klantvriendelijke, weten waar we mee bezig zijn en onze prijzen zijn voor iedereen toegankelijk. Wil jij graag met duurzame, opvallende en voor jou passende reclame rondrijden? Maak dan telefonisch een afspraak of vraag online een offerte aan. Wij zien je aanvraag graag tegemoet.

 

Gerelateerde artikelen

Een uniek en mooi eigen ontwerp laten printen

Hier moet jij op letten bij het uitvoeren van een marktonderzoek