Ivonne de koning
Image default
Mode en Kleding

Dit is waarom ook jij een met bh met push up moet dragen

Dit is waarom ook jij een met bh met push up moet dragen

 

Draag jij nog geen beha met push up, dan is het goed om dit eens uit te gaan proberen. Ondanks het feit je misschien wat kleinere cupmaat hebt, komt het niet alleen de ondersteuning te goede, maar zorgt het er ook voor je jezelf een stuk zelfverzekerder voelt. Het is dus zeker het proberen waard. Vooral wanneer je jong bent, kan het lastig zijn om een geschikte bh te vinden. Doordat de keuze enorm is, is het aannemelijk dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Het is dus verstandig om de hulp in te schakelen van iemand met de juiste kennis. Ook die persoon zal je adviseren om eens te kijken naar een bh met push up. Waarom, dat vertellen we je hier.

 

Goed voor je zelfvertrouwen

 

Ben jij van jezelf wat onzeker, dan kan het dragen van een push up bh ervoor zorgen dat je een stuk zelfverzekerder wordt. Dit komt namelijk omdat deze bh ervoor zorgt dat je borsten een stuk mooier in je shirt naar voren komen. Uiteraard is het niet de bedoeling dat je ermee te koop loopt, maar ze mogen er absoluut wel zijn. Het maakt dan niet uit of je kiest voor een wacoal of elomi bh, want in beide gevallen zal de push up ervoor zorgen dat je er compleet anders uitziet. Doordat je vanzelf met de borsten naar voren gaat lopen, zullen je schouders naar achteren gaan. Alleen dit al zorgt ervoor dat je een stuk zelfverzekerd overkomt richting de buitenwereld.

 

Extra ondersteuning 

 

Vooral bij damen met wat grotere borsten, is het dragen van beha met push up een uitkomst. Het blijkt namelijk, dat je borsten een stuk beter worden ondersteunt doordat de cup is voorzien van een extra vulling. Dit zorgt ervoor, dat vooral vrouwen die een wat grotere cup hebben, deze bh een stuk comfortabeler kunnen dragen.

 

Uitstraling

 

We hebben het natuurlijk hierboven al even genoemd, maar een bh met push up geeft niet alleen jezelf een boost, maar ook je kleding. Je kunt je namelijk voorstellen, dat door het samen duwen van je borsten door een bh, er een natuurlijk decolleté ontstaat. Vooral tijdens het dragen van een shirt of jurk met diepe v-hals zorgt dit voor een stijlvol en toch ietwat uitdagend effect. 

 

Is een push up bh iets voor mij?

 

In principe kan iedere vrouw een push up bh dragen. De één zal het doorgaans wat fijner vinden dan de ander, maar in de basis kan het absoluut. Wel is het goed om er rekening mee te houden, dat voor wanneer je wat grotere borsten hebt, het niet verstandig is een bh zonder beugel te dragen. Dit gaat namelijk ten koste van je ondersteuning, iets wat natuurlijk alles behalve fijn is.