Ivonne de koning
Image default
Dienstverlening

Uw congrescentrum met alle faciliteiten

Bij het organiseren van een congres is niet alleen de inhoud belangrijk, maar speelt ook de omgeving een grote rol. Vergaderen in een aangenaam kader met de nodige faciliteiten, verhoogt de aandacht en productiviteit van de deelnemers.
Een congrescentrum die een volledig pakket aan diensten en services kan aanbieden, is dan ook absoluut een meerwaarde voor uw bedrijf en uw congressen.

 

Een congrescentrum op maat van de klant

Het congrescentrum biedt u verschillende formules aan die helemaal aangepast zijn aan uw wensen en noden. Veel hierin hangt af van het aantal deelnemers en de diensten die u inbegrepen wilt zien.
Het organiseren van een congres brengt voor u veel werk met zich mee, het valt dus zeker te overwegen om een deel van dat werk uit handen te hebben aan specialisten. Wanneer u de locatie boekt, kunt u ervoor kiezen om niet enkel de zaal op zicht te reserveren, maar ook alle zaken die u nodig heeft voor een optimaal verloop van uw congres. Denkt u hierbij aan beamers, whiteboards, geluidsinstallaties, snelle internetverbindingen en dergelijke meer. Door dit alles in 1 pakket te boeken, zult u heel wat tijd kunnen uitsparen. Tijd die u kunt gebruiken voor de inhoudelijke uitwerking.

 

Een unieke locatie

Het congrescentrum biedt niet alleen alle faciliteiten aan voor uw congres zelf, het is ook door zijn ligging een perfecte keuze. De aanwezigheid van hotelkamers zorgt ervoor dat uw gasten niet elke dag het verkeer moeten trotseren, de nabijheid van de stad zorgt er dan weer voor dat er ook na het harde werken tijd en ruimte is voor ontspanning.
Uiteraard mag ook de innerlijke mens niet vergeten worden tijdens het vele harde werken en daar zorgt een team van professionele koks dan weer voor.

 
De combinatie van een perfect en goed uitgerust congrescentrum en de vele mogelijkheden tot ontspanning zullen van uw congres een positieve en constructieve ervaring maken voor uzelf en uw gasten.