Ivonne de koning
Image default
Aanbiedingen

Tips voor je tuin deze zomer

Het is officieel zomer! De temperaturen zijn eindelijk flink gestegen. Dit is het moment om weer optimaal gebruik te maken van je tuin. Ben jij van plan om je tuin deze zomer een upgrade te geven? Hierbij een aantal tuintips voor deze zomer.

 

Tip 1: creëer een fijne zit- en lig plek

De tijd die je doorbrengt in je tuin, hangt voor een deel af hoe lekker je er kunt zitten. Een loungeset is natuurlijk onmisbaar maar je kunt ook aan andere opties denken. Bijvoorbeeld een hangmat is een eenvoudige manier om voor een fijne lig plek te zorgen. Ook kun je onder een veranda Brabant lekker genieten van de zon. Via veranda Brabant kun je via de showroom een goed beeld krijgen van verschillende soorten veranda’s.

 

Tip 2: maak je tuin af met accessoires

Tegenwoordig worden er steeds meer accessoires gebruikt in tuinen. Denk bijvoorbeeld aan sierkussens, dekens, kaarsjes en lampjes. Voorheen werd dit vooral gebruikt om de woonkamer leuk in te richten, maar nu zien mensen dat accessoires ook enorm veel doen voor een tuin. Denk er wel aan dan de accessoires weerbestendig zijn, dan kun je ze gerust buiten laten staan.

 

Tip 3: Leg een moestuin aan

Moestuinen worden ook steeds meer populair. Het is heerlijk om je eigen groente, fruit en kruiden in je achtertuin te hebben. Mocht je tijdens je vakantie je een paar dagen vervelen, dan kun je die mooi besteden om in je moestuin te werken. Het is niet zo moeilijk dan dat het misschien lijkt.

 

Tip 4: kies voor kunstgras

Kunstgras heeft een hoop voordelen vergeleken met normaal gras. Het is onderhoudsvrij, het hele jaar mooi groen en het is eenvoudig om zelf aan te leggen. Het is minder lief voor je portemonnee maar het is de investering zeker waard, in combinatie met veranda Brabant.

https://valkveranda.nl/veranda-den-bosch/