Ivonne de koning
Image default
Internet

SEO Nijmegen; voor online vindbaarheid

Ben jij als lokale ondernemer op zoek naar iemand die jouw online vindbaarheid kan verhogen? Heb je behoefte aan aanzienlijk meer gratis bezoekers op jouw website? En wil je mee gaan in de trend van onlinegedrag? Dan ben je bij Go Online; dé SEO-specialist in Nijmegen aan het juiste adres. SEO, Search Engine Optimization, is het proces van het online vindbaar worden van bedrijven. Als online marketingbureau uit Nijmegen is Go Online de expert op het gebied van werken met SEO. SEO bestaat uit verschillende aspecten, met als belangrijkste het opzetten van de website, het inspelen op zoekwoorden en het werken met linkbuilding. Ben jij als lokale ondernemer klaar om beter gevonden te worden in Google en meer verkeer naar je website te krijgen? Neem dan contact op met Go Online; de SEO in Nijmegen.

Stappenplan

Voordat Go Online start met jou SEO-traject leveren ze eerst een uitgebreid advies met betrekking tot de werkzaamheden en doelen binnen het traject. Om dit advies te funderen voert Go Online een nulmeting uit. Hierin wordt gekeken hoe vindbaar jouw website momenteel is. Op basis hiervan brengt Go Online een advies uit over de benodigde werkzaamheden en uren die er nodig zijn om jouw website bovenaan in Google te krijgen. Dit advies levert Go Online geheel gratis.

In de SEO-scan worden de volgende elementen bekeken:

  • Techniek
  • Content
  • Autoriteit.

Op deze elementen zal Go Online zich richtten. Middels de volgende vier stappen zorgen zij ervoor dat je beter vindbaar bent in de lokale zoekresultaten:

  1. Een Google Mijn Bedrijf profiel aanmaken en optimaliseren
  2. Vermeldingen aanmaken
  3. Onpage optimalisatie van je website
  4. Reviews verzamelen.

Go Online heeft in de afgelopen 5 jaar meer dan 75 klanten geholpen binnen verschillende branches zoals: Toerisme & Recreatie, Zakelijke Dienstverlening, Sport & Evenementen en Chemie & Recycling. Betrokken partners geven Go Online een 5/5 gemiddelde beoordeling.

SEO Nijmegen; vraag een vrijblijvende scan aan

Voor SEO in Nijmegen ben je bij hen dus aan het juiste adres. Wil je dus meer leads? Meer omzet en meer efficiëntie? Vraag dan een vrijblijvende SEO-scan aan. En zorg ervoor dat je als lokale ondernemen in Nijmegen zichtbaar bent.