Ivonne de koning
Image default
Particuliere dienstverlening

Photobooth huren voor een dag? Propfun is het antwoord!

Wil je jouw party nog gezelliger maken met een photobooth maar hebt geen idee waar je deze kunt huren voor een goede prijs? Dan weten wij de perfecte oplossing voor jou! Want Propfun is de plek als het gaat om het verhuren van makkelijke en leuke photobooth voor evenementen of feesten voor iedereen. Wij hebben een divers assortiment aan verschillende photobooths waar je uit kan kiezen, maar wel met een moderne twist. Wij zijn van de toekomst, niet van de oubollige manier van een photobooth.

Verschillende pakketten voor verhuur photobooth

Bij Propfun heb je de keuze uit verschillende pakketten waar je onze geweldige photobooths in kan huren. Elk pakket heeft zijn eigen inclusiviteit erin en verschilt ook qua prijs. Wij raden het aan om van te voren goed na te denken wat je zoekt in de photobooth. Als je daar problemen mee hebt, kun je ons altijd een bericht sturen of bellen. Wij proberen je dan zo goed mogelijk te adviseren en te kijken welk pakket het beste voor jou is. De vragen die je bijvoorbeeld aan jezelf kan stellen is bijvoorbeeld, wil ik alles digitaal hebben qua foto’s? Of wil ik dat mijn gasten meteen hun eigen foto fysiek mee naar huis kunnen nemen?

Extra services

Als je bij ons een pakket neemt, zorgen wij ervoor dat de rest helemaal vanzelf wordt geregeld. Jij hoeft helemaal niets meer te doen, alleen je eigen evenement of feest organiseren, wij doen de rest. Wij brengen de photobooth naar de aangegeven locatie en zorgen ervoor dat deze helemaal gereed voor gebruik is. Daarna geven we je een kleine instructie en kun je los gaan. Daarna spreken we een tijd af wanneer we deze weer komen ophalen. Deze service zit altijd inbegrepen bij je pakket en hoef je geen extra kosten voor te betalen.

Bezoek onze website

Wil je meer weten over de pakketten die wij beschikken of wil je meer informatie over het bedrijf zelf? Bekijk dan eens de website van Propfun via www.propfun.nl voor meer informatie over alle producten en diensten die zij kunnen leveren.