Ivonne de koning
Image default
Aanbiedingen

Leuke kadootjes voor iemand in verwachting

Leuke kadootjes voor iemand in verwachting

Hoera! Iemand is in verwachting van een baby en je wil deze persoon graag verrassen met een leuk en lief cadeautje. Weet je niet goed welke cadeaus voor deze gelegenheid geschikt zijn of ben je op zoek naar een origineel idee? Lees dan snel verder.

Wordt het een jongen of meisje?

Is het geslacht van de baby al bekend? Dan kun je daar natuurlijk je cadeau op aanpassen. Tegenwoordig is het echter ook heel gangbaar om een genderneutraal cadeau te kopen. Dan weet je namelijk zeker dat het voor zowel jongens als meisjes geschikt is en kun je het cadeau ook al kopen zonder dat je het geslacht weet. Enkele leuke kadootjes die genderneutraal zijn:

  • Een rompertje in genderneutrale kleur. De baby draagt zeker in de eerste maanden veel rompertjes, terwijl hij/zij daar ook weer heel snel uitgroeit. Daarom is het handig voor de ouders om veel rompertjes te hebben. Daarbij kun je kiezen voor genderneutrale kleuren, zoals rood, groen, wit, grijs of zwart.
  • Warme sokjes met een leuke opdruk. Er zijn ook veel babysokjes met leuke opdrukken of kleuren verkrijgbaar, die niet specifiek voor een jongen of meisje zijn.
  • Een rammelaar of knuffeltje. De baby vermaakt zich graag met speeltjes die geluid maken of knisperen, dus een rammelaar of knuffel is een geschikt geschenk. Denk aan een konijntje, teddybeer of ander knuffeltje dat genderneutraal is.

Maak het persoonlijk

Wil je niet voor de standaard kadootjes voor een zwangere gaan, maar wil je iets unieks dat je nergens anders kunt vinden? Dan ben je op zoek naar een gepersonaliseerd kraamcadeau met naam. Een gepersonaliseerd cadeau is, zoals de naam al aangeeft, extra persoonlijk door een naam of initiaal toe te voegen aan het cadeau. Enkele leuke voorbeelden hiervan zijn:

  • Een naambordje met de naam en geboortedatum van de baby erop. Het naambord wordt bijvoorbeeld van hout gemaakt waarin de naam wordt gegraveerd of in 3D is gemaakt. Je kunt het naambord dan leuk ophangen op de babykamer.
  • Zoals eerder aangegeven is een romper een geschikt cadeau voor iemand in verwachting. Maar een rompertje met de naam van de baby erop is nog veel leuker! Anders dan de naam kun je ook een leuke of grappige tekst op een romper laten zetten om de ouders aan het lachen te maken.
  • Is de geboortedatum van de baby rond de kerstperiode? Dan is het extra leuk om een kerstbal met naam cadeau te geven. De kerstbal van The Wish Label wordt gevuld met een vulling naar keuze, bijvoorbeeld droogbloemetjes of veren, en wordt voorzien van de naam van de baby. Afgewerkt met een mooi lint en strik is deze kerstbal het ultieme kraamcadeau voor tijdens kerstmis. De ouders kunnen nog jaren ervan genieten omdat de bal elk jaar weer in de kerstboom opgehangen wordt.
  • Er zijn ook knuffels verkrijgbaar waar je een naam of geboortedatum op kunt laten borduren of bedrukken. Dit zijn ook leuke kado’s die nog vele jaren gebruikt zullen worden en daarom een leuke verrassing voor de nieuwe ouders en baby zijn.