Ivonne de koning
Image default
Boeken en Tijdschriften

De persoonlijkheid van gepersonaliseerde cadeaus

Je bent altijd op zoek om je kinderen zo’n bijzonder mogelijk cadeau te geven. Of het nu gaat om kerst, hun verjaardag of het behalen van een grote mijlpaal in hun leven, er is altijd wel iets te vieren. Nu hoeft het niet te blijven bij altijd maar een auto, een pop of een kleurboek. Met een gepersonaliseerd voorleesboek kom je al heel ver. In deze kinderboeken kun je de superheld of prinses de naam van je kindje geven, zodat zij als het ware in het verhaal leven. Zo zorg je ervoor dat zij zichzelf herkennen in het verhaal en hun verbeelding de ruimte kunnen geven voor een hele nieuwe wereld. 

Eindeloze mogelijkheden 

Hoe leuk en speciaal is het om als cadeau zwemdiploma een gepersonaliseerd boek cadeau te doen. Misschien dat je zelfs een verhaaltje kunt vinden dat gaat over zeemeerminnen en  -mannen, waar je kindje zichzelf terug kan vinden als de beste zwemmer van de zee. Er zijn eindeloze mogelijkheden en er zijn ook steeds meer verhalen beschikbaar om te personaliseren. Misschien is je kindje wel helemaal gek op superhelden, prinsessen of juist de brandweer. Het is dan extra speciaal voor hun om zichzelf terug te vinden als hun favoriete personage. 

Grootouders in de spotlight 

Nu hoeven de boeken natuurlijk niet alleen maar gepersonaliseerd te worden met je kindje. Misschien dat je jezelf een hoofdrol wilt geven, of de andere ouder. Misschien zie je het wel zitten om de grootouders een rol te geven als karakters in de boeken. Het is aan jezelf wat je aan je kind wil geven. Het zal hoe dan ook een geliefd cadeau zijn dat jarenlang mee kan gaan. Het maken van een gepersonaliseerd cadeau is bijna net zo leuk als het geven en ontvangen. Het is daarom ook speciaal voor iedereen die zich ermee bezighoudt. 

Als bedankje 

Je kunt in de boeken misschien mensen terug laten komen die helaas niet meer leven, of iemand die heel speciaal is in het leven van je kindje in de spotlight zetten. Zo maak je het niet alleen speciaal voor je kindje maar ook voor de mensen in je leven. Je kan er zelfs voor kiezen om meerdere boeken te laten maken en deze cadeau te geven aan familie en vrienden wanneer je kindje geboren is om ze op die manier te bedanken voor hun aanwezigheid in je kindjes leven. Er is werkelijk een oneindigheid aan mogelijkheden en ze zijn allemaal even speciaal en oprecht. 

 

https://bimibooks.nl/cadeau-zwemdiploma/