Ivonne de koning
Image default
Cadeau

Brievenbus Cadeau

Brievenbusbanket.nl

Brievenbus Cadeau

Een cadeau door de brievenbus? Het is nog even wennen maar het begint erg populair te worden. Bij brievenbusbanket.nl kunt u een origineel maar vooral ook erg lekker brievenbus cadeau bestellen. Brievenbusbanket.nl verkoopt taart door de brievenbus. Deze brievenbus taart is zó ontworpen dat het in brievenbus doosjes past en dus geleverd wordt door de brievenbus. Brievenbusbanket.nl verpakt het gebak door de brievenbus erg goed en zorgt dat het precies in het brievenbus doosjes past zodat het niet kan verschuiven.

U kunt verschillende soorten taart door de brievenbus bestellen bij brievenbusbanket.nl. Zo kunt u kiezen uit:

  • Haagsche Hopjes Banket
  • Walnoot Sinaasappel Banket
  • Chocolade Banket
  • Kaneel Banket
  • Combinatie Box

Zakelijk

Brievenbusbanket.nl is gespecialiseerd in grotere zakelijke bestellingen.

Zo kunt u uw thuiswerkend personeel of collega’s verrassen met een ambachtelijke taart door de brievenbus met een persoonlijke boodschap op het ansichtkaartje dat toegevoegd is in het doosje. Hierdoor kunt u uw personeel op een originele manier een hart onder de riem toewensen en blijft het moraal hoog binnen uw kantoor.

Ook kunt u uw zakelijke partners en relaties een modern relatiegeschenk geven via brievenbusbanket.nl, inmiddels zijn meerdere bedrijven en instellingen u al voor gegaan en de feedback was erg positief. Deze nieuwe manier van een relatiegeschenk geven valt in de smaak!

Grotere zakelijke orders zijn voor brievenbusbanket.nl geen probleem, neem contact op met de klantenservice van brievenbusbanket.nl met uw wensen en brievenbusbanket.nl zal u een passende offerte op maat leveren. Brievenbusbanket.nl werkt samen met de beste bezorgpartners van Nederland waardoor het afleverpercentage op de eerste poging altijd op 99% ligt, dit is 37% hoger dan levering via de reguliere bezorgdiensten. Dit zit allemaal in de prijs per gebak door de brievenbus verwerkt dus u hoeft er verder geen zorgen aan te geven.

Het enige dat nog rest is dat u een bezoek brengt aan onze webshop, uw soort gebak kiest dat u wilt verzenden en contact opneemt met de klantenservice, vanuit hier zal brievenbusbanket.nl met zorg en liefde uw bestelling klaarmaken voor uw order.

https://www.brievenbusbanket.nl/