Ivonne de koning
Image default
Banen en opleidingen

Adviseur

Adviseur

Onze partner is op zoek naar een Commercieel Adviseur Akkerbouw om hun sales team te versterken. Dit toonaangevend bedrijf gelegen in regio Vlaams-Brabant is internationaal actief binnen de agrarische sector en staan bekend omwille van hun ondernemerschap, klantgerichtheid en kwalitatieve producten.

Als Commercieel Adviseur Akkerbouw kom je terecht in een no-nonsense omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over de technische en commerciële opvolging van klanten. Met behulp van een divers takenpakket, word je hierin bijgestaan:

  • Adviseren van bestaande klanten rond hun teelten en het toepassen van producten
  • Mogelijke prospecten contacteren, overtuigen en bezoeken met als doel brand awareness te creëren
  • Begeleiding van klanten tot aan de oogst
  • Maandelijkse meetings houden met collega’s om nieuwe producten, marktanalyses, markttrends, etc. te bespreken
  • Rechtstreeks rapporteren aan de Sales Manager Akkerbouw

Jouw profiel

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Commercieel Adviseur Akkerbouw minstens over een wetenschappelijke bachelor (in een agrarische richting) aangevuld met een technische achtergrond. Ervaring binnen de agrarische sector is een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels, met een basiskennis Frans. Daarnaast heb je een praktische ingesteldheid en een hoge prestatiedrang. Tot slot ben je ook een sociaal persoon met een sterke commerciële aanleg die vlot zelfstandig aan de slag gaat.

Ons aanbod

Als Commercieel Adviseur Akkerbouw kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

https://www.vindazo.be/vacatures/adviseur.html